sto se tice vizira....
Ne znam koliko si visok, ali tesko da ces prebacit vjetar preko kacige bez obzira na visinu.
Ja sam stavio Puig vizir na Z750 i samo se nadao da vjetar nece tuc u kacigu nego ispod nje. To sam i dobio - donekle sacuvana prsa od vjetra, a glava u mirnoj struji zraka - tu aerodinamika kacige (i njena tezina u manjoj mjeri) bitno pomaze
Vozio sam motor koji je bacao zrak negdje posred kacige (na mojih 192cm visine, radilo se o versysu sa MRA vizirom sa onim krilcem, mislim da se zove touring vario).
Uzas, nisam mogao vozit preko 90-100 km/h koliko mi je samaralo glavu. Kad je na isti motor vracen serijski vizir, koji zrak usmjerava do ramena, sve je bilo u redu.
Dakle, samo 2 opcije imas:
Ili drzat udare zraka ispod kacige, ili ih prebacit u potpunosti preko nje. A na nakedu, kladio bi se da ovo drugo nije moguce, barem ako nisi zalego na tank skroz, a glavu zavuko pod vizir. ili stavio na motor vizir koji je visok kao i ti kad sjedis na motoru
Eto, samo da ti dam malo mislit.
EDIT:
sad kad vidim slike, da, znam koji je problem - vizir je prenisko da prebaci preko kacige, a previsok da kaciga bude u mirnoj struji zraka.
Moj odabir bi bio MANJI vizir (tj. nizi) od ovog
Za probu, provozaj se bez vizira i koncentriraj se samo na to kako to funkcionira vezano uz glavu, uvjeren sam da ce voznja bit puno ugodnija.