Tommy, rekao bi ti "you are, as always, full od shit"
Tako je, ali zaboravio si dodati i cetvrtu skupinu, Sokrati, misle da sve znaju jer su 100x negdje procitali i pretpostavili da je tome tako, i naravno, na kraju kako to biva, mi nekrsteni shvatimo da je misliti drek znati, ali nebitno, Sunce se o dalje okrece oko Zemlje, jer to je ipak u sokratskim krugovima uvriježena demagogija
U sto nisam bio siguran, pitao nesto jesam 100 puta, iz jednostavnog razloga; da se ne zaj****, jer ipak je najljepse biti Gotovan, i paradoksalno, zajebao sam se svih 100 puta sto sam slusao druge, Sokrate, pa se naravno danas odbijam pokrstiti.
Kleli ste se i u Multivar, kako je oem za u smece, kupio multivar, j#bote gle cuda, za 500-600kn dobio isti k**ra* sa par posto "kracim" prijenosom. Uauu, koji k su uopce i izmislili oem varijator. Uvjeravali me u Polini da je kvaliteta, ispalo g#vn% nad govnima u smislu performansi, trajnosti, pouzdanosti itd . Pa me uvjeravali u serijsku centralnu ili barem ljubicastu, sto i nije bitno, nego je najbitnija konstatacija da je je bijela za u smece, ustelao bolje sa bijelom nego sa serijkom piaggio i ljubicastom malossi (na starom spuhu), pa kako to j****u lad je za smece, ocito je izmislili inzenjeri tek tako da se nesto spakira u ambalazu...kleli se u diznu 64, ustelao sa 58, napravio par 10t km sa i po 50-100km u komadu, sve uredno, i danas vozi. Uvjeravate me sada da trebam razbusiti airbox i staviti 80-90 diznu, iako, svjestan sam da time moze jos puno bolje, ali to ovdje sada meni nije bitno i ne zelim, jer je sada na recimo 90% max potencijala, otud i ime "budget" setup. Da zelim 100%, busio bi airbox, metnuo bi 19ku, i jos stosta nesto, zar ne?!
Da rezimiramo, do sada me pomoc Sokrata koji imaju pojma o svemu i svacemu, jer su puno citali, puno puta su uvjeravani od raznih forum frendova, kumova i wamnabe tjunera, pa su s vremenom stekli i formirali odredjeni svjetonazor, do sada, kostala iskljucivo zajeba i zajebancije, jer na kraju, misliti je drek znati
Pa bas je dobro kad otvoris temu,ispitas i onda napravis po svome...
Nisam nista napravio po svome, nego volim ispitati sve mogucnosti, da kasnije kod upgrade-a mogu uvidjeti razlike, a ne kao vecina ovdje postupati napamet po nahodjenju drugih bez puno razmisljanja jel to uopce ok. Poanta je da sam ustelao bez puno kemijanja i radi odlicno. Kad bude vremena ici cu stepenicu vise isprobavati (airbox, karb, prijenos), i moci cu iz prve ruke govoriti o razlici, pa cu je kao i obicno napisati ovdje, a ne kao neki lupati napamet i kleti se u bedastoce.