Evo jos par utisaka nakon malo probavanja
Nakon par probnih voznji u svim uvjetima, po osjecaju (obrtaljke za sada jos nemam, dolazim opet na onu da je misliti drek znati
)
Ima neke cudne (jedva primjetne) rupe u voznji, imam feeling da i okretaji variraju, iako multi odlicno pegla razlike u gramazi, osjeti se da nesto ne stima. Kretanje na hladno skoro pa nemoguce, bolesno trokira (kad je zagrijan nema problema) . Zakljucak, preteske role, i prebogata smjesa na svim otvorima! Stavljene Piaggio 6.4g (znamo da je na jacem LC to dobitna kombijacija pa se nisam dvoumio) i na ljubicasti centralni stavljen Malossi TC, odlicno radi, dok je hladan krece bez poteskoca, i linearno radi u svim rezimima, tj otvorima. Sto se karba tice, spustio na .80 i igla na 3. zarez, odlicno reagira na svim otvorima. Smjesu odvrnuo 2kruga, i kad je zagrijan, radi odlicno na leru, nema gasenja na leru kao prije dok je radio na svim otvorima na bogatijoj smjesi i na 1.5 vijku smjese minimuma. Cisto radi probe sam iskusao .88 sa iglom na 3. zarezu, znaci, zalijeva, svjecica crna, i najveci problem jeste sto je igla prevec dignuta za tako veliku diznu i kod prijelaza sa 3/4 na 4/4 zatrokira kao da nestalo benza, jer ga zalije, plus prebogata smjesa na svim otvorima pa u radu zalije toliko da kad spustis na ler se ugasi. Sto je manje dignuta igla manji je taj efekt.
Od pre neki dan, mi se kod kretanja dok je jos nezagrijan, tj dok ga malo ne razvrtim poceo cuti neki cudan zvuk skripanja. Nisam to nikada cuo?
U prvi mah sam pomislio da mi nogara otpala
Vidim nogara uredno stoji...da nije remen
Jedine izmjene koje sam napravio otkad se pocela cuti škripa je ljubicasta. Kad sam stavljao TC sam primijetio da je ljibicasta bila na nekim mjestima zavojnica pomalo oguljena...sto mi malo cudno za 20-30km
Sto se max.brzine tice, nisam mjerio gps-om, naizgled nije nista posebno veca, jedino se osjeti vise snage na visim brzinama, sto je odlicna stvar kod voznje u brdo na visim brzinama, manji je pad brzine. Na piaggio LC je veca razlika, jaci je, duzi prijenos, "jaci" tajming itd i to naravno bolje ide.