Ma nije me briga za ime nego za materijal. Da ne bude naručio karbonske a dobio karbonitne pa prst u uho kad se raspadnu..
Neće magnet biti skidan nikakvim glupostima ne brini, jesam fušer ali nisam toliki
iskoristiti ću isti izvlakač koji sam napravio za chinarelli. Treba samo nove rupe izbušiti a pošto mi je u garaži ponestalo zdravih borera moram kupiti par novih pa ce ići magnet dolje.
Disk je baš baš krvnički zategnut a u getribi nema nikakvih šajbica na središnjem zupčaniku. Lufta je bilo i prije a ima ga i sada nakon zamjene svih ležajeva getribe pa mi je zato bilo čudno, onda preostaje samo poklopac getribe da je u banani.
Da mi bi znati kako se plastični ventilator istopio, pa ovo je cirkus
A za podloške ispod polutki i zvona pitam jer mi izgleda da to sve struže jedno od drugo. Na poklopcu getribe ima tragova, na kvačilu ima tragova, na zvonu ima tragova, baš mi čudno bilo kada sam vidio.
Seleni na mašini i na nosaču mašine mi izgledaju sasvim ok, a nekako zadnji točak uspijeva biti nakrivljen kada je sve sklopljeno(teško je primjetiti da li je i mašina zajedno s njim ili je samo on). Možda to ima veze s ovim luftom sekundara u poklopcu ili je stavljen neodgovarajući ležaj, vidjeti ću dok raskopam.
Svakih koliko se mijenja mikroremen? Mislim se i to zamijeniti kad sam već došao do ovdje, da ne picajzliram bezveze ili ipak da? oriđiđi pjađo je 11 ojra na sa, bome fina cijena za mali remenčić
a motoforce je 5€, jel i on ok?
Sada se narudžba povećala
dostava je sinoć nekako otišla sa 16 na 19 eura
Evo ovako spisak:
Top Performances Black Trophy 108.39€
OEM Piaggio remen 15,96€
Malossi Multivar 53,78€
Set dizni 60-82 17,13€
Polini igličasti 12x17x15 6,34€
Motoforce plastični ventilator(što ide na ventilvar) 2,51€
Polini klizači variomata 1,76€
Malossi rolice 6,5g 9,18€
Malossi ljubičasta centralna 9,24€
Voca Racing karbonske lamelice 13,44€
Mikroremen 11,85€
Motoforce zvono Pia/Peu 11,76€
Dvije šajbice za središnji zupčanik getribe 1,18€
Total sa dostavom: 255,92€
Nikad se više nisam iskeširao za nešto što neću pojest i popiti. Golemo brate!
Čekam mišljenje za mikroremen, ako ništa ne fali ni MF-ovom onda njega uzimam i to bi bilo to. Rekao sam ako se sad ispostavi da će nešto zafrkavati pakujem ga i pravac na otpad u željezo, doviđenja zdravo prijatno!