I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
mali ovako...naprijed oko vilice tj lijevog dijela stapa vilice ti se nalazi sajla..provuci ruku i napipaj je sa unutrasnje strane na stapu vilice...i samo je povuci jako i otvori se sjediste ...ako je nema tu ili nemozes nac...onda ovak...sa strane gdje auspuh....na ramu ispod gdje desna strana krlice ili korita (tj gdje su ti pricvrscene podnice desne na ram sarafima..ispod tog djela rama ti je sajla i samo je povuces ...znaci ne moras nista skidat samo napipas ispod rukom dio rama ispod podnica sa donje strane se nalezi sajla...povuces i otvoreno...na NRG je ta sajla na lijevoj strane na istom mjestu pa pogledaj..da nije tako i na starom runneru.....
Citat: Rossi - 07 Listopad, 2008, 20:55:48mali ovako...naprijed oko vilice tj lijevog dijela stapa vilice ti se nalazi sajla..provuci ruku i napipaj je sa unutrasnje strane na stapu vilice...i samo je povuci jako i otvori se sjediste ...ako je nema tu ili nemozes nac...onda ovak...sa strane gdje auspuh....na ramu ispod gdje desna strana krlice ili korita (tj gdje su ti pricvrscene podnice desne na ram sarafima..ispod tog djela rama ti je sajla i samo je povuces ...znaci ne moras nista skidat samo napipas ispod rukom dio rama ispod podnica sa donje strane se nalezi sajla...povuces i otvoreno...na NRG je ta sajla na lijevoj strane na istom mjestu pa pogledaj..da nije tako i na starom runneru.....vidi se ko jeiskusan u otvaranju siceva bez kljuca
hvala...ja to gleda, nema nista kod vilice samo sajla za prednju kocnicu...gledam vamo kod rama, nema nista isto..
da znam...kako onda skinuti plastiku bez otvaranj sedista a ne slomiti je?
one more question!Kazaljka na satu mi ne ide onako kako skuter ubrzava, do cega je to, jel moze da se sredi?
ok, nemoreš sedište otvorit, ovako, ispod sica, taman gdje je brava, ispod plastike zavuci ruku i podigni polugicu, i otvori sjedište, minut posla, a kazaljka na satu, da nije sajla, ili puž, prija če bit puž
Citat: replcnt - 10 Listopad, 2008, 17:10:39ok, nemoreš sedište otvorit, ovako, ispod sica, taman gdje je brava, ispod plastike zavuci ruku i podigni polugicu, i otvori sjedište, minut posla, a kazaljka na satu, da nije sajla, ili puž, prija če bit pužaj skini plastiku pa mi poslikaj. oces?sta je puz? gde se to nalazi?neer dobijes ti macolu medj noge, jbm li ti sunce, jebala te macola