Tehnički kutak > Injection

Aprilia Sr 2002. DiTech

<< < (4/7) > >>

Jukii™:
Sta da uzmem Multivar ili polinijev koji se bolji pokazao, kranja, start, u brijeg i to?

Grale:
Meni Polini, mada.moraš i jednog i drugog dobro ustelat da bi vidio razliku.

Jukii™:

--- Citat: Grale - 12 Ožujak, 2017, 07:19:07 ---Meni Polini, mada.moraš i jednog i drugog dobro ustelat da bi vidio razliku.

--- Kraj citata ---
I kakva ti je kranja, ubrzanje, sa dvojicom?

Grale:
Bolje nego sa serijskim  :icon_biggrin:

steeef:

--- Citat: Grale - 11 Ožujak, 2017, 08:41:50 ---
--- Citat: steeef - 08 Ožujak, 2017, 15:34:49 ---i ti i taj tvoj frend se razumijete u rad ditecha ko moja sestra..
prva stvar je da sa mjesavinom terate ulje kroz pumpu i injektore,injektori moraju rasprsit ulje u maglu kaj je tesko izvedivo,s tim da to ulje curi drito na svjecicu..s tim je smanjeno podmazivanje lezajeva radilice a i zracnog kompresora kak je vec napisano..
pumpa ulja tjera ulja na prirubnicu di ulje cusri na lezajeve radilice i radilica ga zapljuskiva pa tak podmazuje i kompresor zraka..

j****ti forum,sve puno bahatih majstora koi nemaju pojma o nicemu,al kad im se veli da su u krivu onda se znaju jedino bahatit i pametovat.

--- Kraj citata ---
Pa brijem da tvoja sestra zna više o ditechu i ostalim skuterima nego pol foruma, kolko put je grijala blokove za ubacivanje ležaja ili došla kenjat u pol noći da nemre spavat od nabijanja po mojem diteku, pa smo morali ručno stezat magnet  :laughing7:

--- Kraj citata ---

sestra svako malo presa lezajeve i radilice  :icon_biggrin:
vec bi i sama znala,nemoram joj govorit kak kaj ide..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju