Tehnički kutak > Injection
Aprilia Sr 2002. DiTech
Jukii™:
Imam jos pitanje jedno, na apriliji je Gianneli Extra ona prva verzja auspuh ima vec 6 god, ide s njim oko 90, eh sad ja bi promijenio vunu jer vec je polako postao bucniji, koju da stavim, samo staklenu ili?
robyakarider:
Ja sam običnu staklenu za krovove stavljao, ali relativno malo traje, imaš za kupiti vunu baš za auspuhe
Jukii™:
Ok, budem vidio, tenks :toothy9:
Jukii™:
Slazem srku minarelli 2002.g zracno, dal bio bio dobar rms klip na serijali, kakav je po kvaliteti, trajnosti?
Jukii™:
Ovako na mom didiju, cupa asfalt naci odlicno ide pali super i to. No imam jedan problem koji mi jako jede zivceee :angry9:
Naci upalim skut, nema zagrijavanja niceg metnem kacigu i krenem vozit ide sve normalno ali nakon 500m pon ful gasom krene se dizat temp crticu i tak ostoji koji 2km ali i dalje pod ful gasom i onda idem kroz selo lagana voznja i to, odjednom dode temp do pola, cjevi dole kod vodene su tople/vruce nije prevruce, onda nekad mi skoci ispod crvenog malo ja vozim koji 100m dalje temp se spusti, sto bi to moglo bit? Mjenjo sam antifriz, ali samo isuo vratio cijevi usuo novi, i nije dizao temp mj dana, i sada poceo,sto bi moglo bit?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju