Tehnički kutak > Injection
Aprilia Sr 2002. DiTech
Corector:
Trebaju ti lakse rolice, cini mi se 6.3gr Aprilia propisuje za odblokiranog ditecha. Posto nemas full serijalu nego imas dodatnih aftermarket dijelova, moguce je da trebas neke druge, ali oko 6 grama ti treba. 7 je definitivno pretesko.
Jukii™:
Hvala Corrector.
1. Ima li tko anlaser za apriliu sr minarelli AC 2002.g polovni ili onaj gore dio sa cetkicama osle su cetkice i stavljali druge od busilce spojili ali brzo ih spali.HITNOO
2. Na mom didiju kad stavim na nogare ili u voznji krene super cupa itd... ali kad dode do 70 prekida gas tj. nesmijem ddat pun ako dam puni izgubi pa vraci rucku i pnvo, kad dam malo ispod punog ide i kad dode do 80 mogu puni, naci izmedu 70 prekida, nekad mi izbacuje gresku injektora goriva tj. zelenog kad ponistim makne se greska i nekad se vraca, uredno pali i to, ide normalno ali prekida, jako mi lici na zelenu jer kao da izgubi struju na toj brzini/voltazi..
Jukii™:
ima ko polovan anlaser za morini masinu aprilia sr lc 2002 hitno
maric:
Nemoj vozit na mjesavinu jer ces si samo jos vise stete napravit... ako ti treba pumpa ili nesto od dijelova od diteha javi se imam cijeli za dijelove,...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju