Tehnički kutak > Injection

Aprilia Sr 2002. DiTech

(1/7) > >>

Jukii™:
Pozdrav forumaši :)

Neki dan mi je otišla pumpa ulja na sr-ki, pa od tada vozim na mjesavinu, eh sad, ja bih najrade uzeti novu/polovnu ispravnu, ili  dal se moze stara bar pokusat napravit, gdje ima za kupit pumpa?

Tomi_ZG:
Vozeći na mješavinu si usput sjebao kompresor koji ti košta oko 1400kn jer diteh ima malo drugačiji sistem podmazivanja nego karb i zato se NE smije vozit na mješavinu jer kompresor onda nema podmazivanje i riba

Lenko:
Nova je oko 170e...stara se može reparirati, ali se desi i da je reparacija neuspešna...polovne se kreću od 40-70e...

Jukii™:

--- Citat: Tomi_ZG - 06 Ožujak, 2017, 08:38:22 ---Vozeći na mješavinu si usput sjebao kompresor koji ti košta oko 1400kn jer diteh ima malo drugačiji sistem podmazivanja nego karb i zato se NE smije vozit na mješavinu jer kompresor onda nema podmazivanje i riba

--- Kraj citata ---
Vidim kako znas o ditechu, moj susjed tj prijatelj ima istog ditecha kao i ja i vozi vec 4 mj na mjesavini i nista mu, pali vozi, al eto ja volim da je sve na svojem mjestu kao i uljna pumpa, probat cu neku polovnu sa njuskala ili tako nesto ako se posreci.. caos, Hvala L :headbang:enko na inf.

alentje:

--- Citat: Jukii™ - 07 Ožujak, 2017, 18:02:04 ---
--- Citat: Tomi_ZG - 06 Ožujak, 2017, 08:38:22 ---Vozeći na mješavinu si usput sjebao kompresor koji ti košta oko 1400kn jer diteh ima malo drugačiji sistem podmazivanja nego karb i zato se NE smije vozit na mješavinu jer kompresor onda nema podmazivanje i riba

--- Kraj citata ---
Vidim kako znas o ditechu, moj susjed tj prijatelj ima istog ditecha kao i ja i vozi vec 4 mj na mjesavini i nista mu, pali vozi, al eto ja volim da je sve na svojem mjestu kao i uljna pumpa, probat cu neku polovnu sa njuskala ili tako nesto ako se posreci.. caos, Hvala L :headbang:enko na inf.

--- Kraj citata ---
Tomi je potpuno u pravu i nemas pravo sarkasticno govoriti kako se "razumije" u to. Prvo malo pogledaj princip rada Ditecha pa potom komentarisi dalje. Kada pravis mjesavinu ulje ide samo kroz diznu i podmazuje cilindar, a lezajeve i kompesor ne.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju