Općenito > Propisi

Prolazak kroz crveno?

<< < (3/7) > >>

steeef:
tak nebitno kakvo je bilo svjetlo upaljeno svjetlo ovima na cesti koja se križa s tvojom kad si ti prošel na crveno..isto tak nebitno jel si ti sekundu prije krenul, 5 il 10..inače te nebi zaustavila murja :D

balki:
Ako prigovoriš moraš to u roku i dobro sročiti da ima glavu i rep. Nemoraš dokumentirati plaću nego navedeš samo u prigovoru uz sve ostalo što ti ide u prilog te se pokaješ i ponizno zamoliš za milost.
(mala i neredovna plaća, branitelj (?), dobrovoljni davaoc krvi, nekažnjavan i bez opomena i kazni u prometuod (..), itd..)
Imaš dosta šansi da ti smanje i financijski i vremenski ali opet to ovisi samo o subjektivnoj volji sudkinje (rjeđe sudca;-). Rizik je ako naletiš na kameno srce onda plaćaš full iznos + cca 150kn sudskih troškova.

U prigovoru se možeš složiti sa prekršajem pa kukati (gore navedeno) ili osporavati prekršaj (u tvom slučaju slabija šansa radi okolnosti)- iako sam i to radio i prolazilo je radi nedolaska službene osobe na davanje izjave ili suočenje...

Sretno i u buduće opreznije;-)

ivano_007:
Ma nebi osporava, kad sam kriv kriv sam. A nemam puno izbora, platiti 1500kn i 3 mjeseca bez vozačke il pokušat se izvuć iz toga i najgore mogu dobit 2000kn i bez vozačke ostat. Znači žalba u najgoru ruku može odnit dodatnih 500kn, a u najbolju nadam se donit puno više.

A imam ovih nekoliko olakotnih činjenica pa ćemo vidit, samo ću još sutra malo vidit jel ima smisla slati poreznu karticu kao potvrdu plaće il ću samo navest u tekstu, pa nek mi vjeruje na riječ ako želi :binkybaby:

ivan salinovic sr sale:
prije nekih dvije godine,prošao sam kroz crveno radnim vozilom,dobio poziv na sub,bacio sutkinji kukavicu da mi treba vozačka za posao,kaže ona ostavit ču ti vozačku,počeo ja kukat i za novčanu,nakraju platio sudske troškove 100 kuna i milina

ivano_007:

--- Citat: ivan salinovic sr sale - 16 Veljača, 2017, 19:04:17 ---prije nekih dvije godine,prošao sam kroz crveno radnim vozilom,dobio poziv na sub,bacio sutkinji kukavicu da mi treba vozačka za posao,kaže ona ostavit ču ti vozačku,počeo ja kukat i za novčanu,nakraju platio sudske troškove 100 kuna i milina
--- Kraj citata ---

Samo da ne dođe žalba u ruku nekog tko ima stav sličan štefu, tad sam na#eb% :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju