Općenito > Propisi

Prolazak kroz crveno?

<< < (2/7) > >>

ivano_007:
A jbg. kriv sam.

A nisam kažnjavan do sad, radim na minimalcu ;D i imam 25 km do posla pa je potrebna vozačka. Mislim da bi mogla djelomično proć žalba.

Samo nezz di da predignem potvrdu o visini dohotka, da tražim u firmi il na poreznoj?

ditek:
Imao sam slicnu situaciju prije nekih dva mjeseca.. isto 3 mj bez vozacke i novcana kazna..
uglavnom ako se misliš žalit ne plaćaj ništa jer uplatom kazne prihvaćaš krivnju i vise nemas pravo žalbe.. cekas dok ti dođe plava kuverta doma i unutra ce ti pisat postupak za žalbu.. napises žalbu i predas ju u policijsku postaju.. ja odgovor na zalbu cekam vec jedno mjesec dana tako da ako nista kupio sam vrijeme da prođu hladnoće pa se mogu prebacit na skuter kad oduzmu b kat

ivano_007:
Ne stiže plava kuverta.

Imaš 8 dana za platit 2/3 kazne i oduzmu ti vozačku, a druga solucija je žalit se isto u roku 8 dana. Ako ništa ne poduzmeš u roku 8 dana, onda ti uzmu vozačku i platiš puni iznos.

Plava kuverta stiže tek u vidu rješenja na žalbu koju ću predat u policijsku postaju narednih 8 dana.

steeef:
misli da malo olako shvacas tezinu prekrsaja koi si napravil..da je neko nalitil na tebe moglo je biti poginulih,kazna za takav prekrsaj i je financijska uz oduzimanje vozacke jer ljudi ginu zbog takvih stvari..
novcano ti mozda i smanje zbog place,al vozacka ode sigurno

ivano_007:
Ma je, ovima iz drugog smjera je već bilo crveno. 5 sekundi sam prerano krenia, vidit ćemo šts će bit sa žalbom :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju