Općenito > Propisi
Prolazak kroz crveno?
Tomi_ZG:
Ivano ver ar ju? ;D
Sad bez zajebancije,moglo je bit sranja(sreća pa nije skuteraš naletio) al na sreću nije i ne treba razapinjat čovjeka pošto je dobro prošlo,može se svakom dogodit(i onom ko misli suprotno)
Žali se na sudu na plaću kak si reko,ak mogu one kockastoglave kreature koje donose zakone krast milijune,možeš onda i ti lišo proć kaj je više moguće u ovom slučaju
--- Citat: ivano_007 - 17 Veljača, 2017, 21:31:17 ---A ne nekakva bahatost tipa kad voziš 50km/h iznad ograničenja il kad popiješ
--- Kraj citata ---
Nemoj osuđivat nisi u poziciji :toothy12:
gp_motori:
Ako ti je u cilju sačuvat vozačku samo, piši žalbu prolazi sigurno. Ja u zgb jednom prošao skuterom isto tako par soma kuna i 3mj mi došlo, pisao žalbu kukao sve živo i neživo objasniko kako je to bilo slučajno zbunio se nisam iz zagreba i makli mi zabranu. Novčanu kaznu sam ignorirao, no sjelo mi za par mjeseci na račun s ovrhicom
ivano_007:
Žalba prihvaćena, vozačka ostala, novčana kazna malo smanjena.
1500kn+100kn sudskih troškova. Ako se plati u roku 15 dana, 2/3 novčane kazne, znači ukupno će me izać 1100,00kn (umjesto cca. 1450kn).
Hvala svim optimistima (balki, Tomy...) i ostalim pesimistima na pomoći :icon_thumright:
balki:
To je duh :headbang:
...a sad sretno i oprezno
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju