Općenito > Propisi
Prolazak kroz crveno?
steeef:
ja to gledam i s sruge strane,nebi mi bilo smijesno da mi neki izleti preko crvenog i skuca me..a posto nam je vozacka kultira na cestama nikakva onda nema druge nego kaznjavat..isto ko i pijance za volanom..i one koi ne nose kacige..
ja sam naj#bo tak jer mi je budala oduzela prednost i satrala me s autom i ostal sam invalid,sad isto zbog toga cekam operaciju tak da da,imam takav stav kakav imam i uopce mi nije smijesno
spark:
Pozdrav !
Napisi zalbu i predaj je u roku , a kod sudca za prekrsaje objasni situaciju i da s obzirom da prije nisi bio kaznjavan ako ti moze za to dati ukor. Provjeri kod nekog konkretnije da li je to moguce izvesti za takav tip prekrsaja, s time da narednih godinu dana ne bi smio napraviti niti jedan jer u protivnom ti se naplacuju oba.
firkefica:
decki vi imate srece... mene je zahvatio novi zakon... nema pravo zalbe, nema suda, samo sjednu na racun i posalju obavijest o zastitnoj mjeri (citaj:oduzimanje b kat)...jos k tome moram na vanredni ljecnicki pregled svih kat, a fala bogu fali mi samo D... veselo ce bit
ivan salinovic sr sale:
--- Citat: ivano_007 - 16 Veljača, 2017, 19:18:48 ---
--- Citat: ivan salinovic sr sale - 16 Veljača, 2017, 19:04:17 ---prije nekih dvije godine,prošao sam kroz crveno radnim vozilom,dobio poziv na sub,bacio sutkinji kukavicu da mi treba vozačka za posao,kaže ona ostavit ču ti vozačku,počeo ja kukat i za novčanu,nakraju platio sudske troškove 100 kuna i milina
--- Kraj citata ---
Samo da ne dođe žalba u ruku nekog tko ima stav sličan štefu, tad sam na#eb% :laughing7:
--- Kraj citata ---
a u neku ruku ga razumijem jer je to okusio na teži način,ali ima nas svakakvih,i više načina prolaska kroz crveno tj situacija
ivano_007:
Pa to i oću reć da ima više situacija prolaska kroz crveno i da je glupo trpat to sve u isti koš. Nije razumno da se isto kazni kad prođeš "na žuto" kroz semafor il kao ja jučer, gdje je ugroza ostatka prometa mizerna i kad neko sa 100 proleti kroz debelo crveno, iako sve 3 situacije idu pod isti prekršaj.
--- Citat: spark - 16 Veljača, 2017, 21:36:28 ---Pozdrav !
Napisi zalbu i predaj je u roku , a kod sudca za prekrsaje objasni situaciju i da s obzirom da prije nisi bio kaznjavan ako ti moze za to dati ukor. Provjeri kod nekog konkretnije da li je to moguce izvesti za takav tip prekrsaja, s time da narednih godinu dana ne bi smio napraviti niti jedan jer u protivnom ti se naplacuju oba.
--- Kraj citata ---
A prolazak kroz crveno je jedan od težih prekršaja, nema tu ukora. Ukor ide za pojas, pričanje na mobitel, sitno prekoračenje, ne nošenje kacige... di god ima kaznenih bodova i novčane kazne preko 1000kn, nema tu opomena
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju