Općenito > Propisi

Prolazak kroz crveno?

(1/7) > >>

ivano_007:
Stojim jučer prvi na semaforu s autom i upaljeno crveno. I nešto se zamislia i možda 5 sekundi prije nego bi se upalilo žuto, ja krenem (a i dalje je bilo crveno). I hvala Bogu, 2 auta iza mene policija i odma za menom, 2000kn + 3 mjeseca zabrane vožnje, ja potpišem onaj nalog jer je stvarno sve ispravno navedeno.

Mene sad zanima kad sam potpisa ovaj nalog jel to znači da se odmah mogu negdje žalit? Il trebam čekat da mi stigne plava koverta sa suda i tamo će pisat gdje da šaljem žalbu?

nikola.dragicevic8:
Pise ti na nalogu, imas rok za žalbu 7 dana ili platit 2/3 iznosa.
Žalbu podnosis u policijskoj stanici, tako je bar meni bilo prije koji mjesec. I u roku misec - dva ti dođe poziv na sud.

ivano_007:
A jel znaš di se može izvadit potvrda o radnom stažu i visine plaće? I jel treba to prilagat il je dovoljno samo napisat u žalbi "mala plaća" i oni poviruju?

nikola.dragicevic8:
Ja sam napisa samo u zalbi da cu obranu iznit na sudu. Bas sam jucer ujutro isa, i tamo kukas sudcu za malu placu itd. Sad oce virovat ili nece pojma nemam. A to bi knjigovođa triba imat, pitaj u firmi ili di vec radis, oni to moraju imat negdi.

steeef:
samo pazi da sa zalbom nebi dobil jos vecu kaznu  :icon_biggrin:
ovo je cista situacija ko dan..prije 2-3 tjedna je poznanik napravil isto i dobil istu kaznu ko i ti

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju