Posto sam modernizirao Runnera s led rasvjetom, Odnijelo me, pa kupujem BAU15S i slicne zarulje ko lud, experimentiram, pusim na nekima kurcinu, dok ne nadjem najbolje.
Za sad sam ubo prednje zmigavce za oskara, imao sam problema s pogadjenjem zute nijanse, jer su zute ledice neke blijedo narandzaste bezvezne. Sad sam usteko bas zute zute.
Ove su mi odlicne po nijansi zute i jacina je super.
Slabo se vidi nijansa jer mi je jebeno tesko uslikati dva milijuna watta, uzivo je velika razlika. Intezitet tinjajucih zmigi i angelsa se moze stelati prek dijagnostike, a posto su neke ledice jace, a neke slabije onda si to podesavam.
Ove su blijedo narandzaste, iako su ok po znazi. Ali taj model mi je crkao u crvenoj bojo, sve ove male ledice osim ovih u leci. Za sad ih testiram u zadnjim zmigavcima gdje je zuto staklo pa je nijansa i jacina super, samo nek potraju.
Ove bi trebale biti visi nivo kvalitete, jebeno dobro svijetle, ali nisu zute zute. Planiram ih staviti u zadnje zmigavce, za sada ubijaju brasn u stopkama gdje je crveno staklo plus ova zuckasta ledica = bolja nijansa od klasicne zarulje, i duplo je jaca, sto se tice osvjetljenja ova bas jako svijetli.
Iza sam ugradio te socijalno narandzaste ledice, a posto je staklo zuto, onda je to dobro, u tom sucaju dolazi do veceg kontrasta zbog svijetlije nijanse boje. U usporedbi s 21W zaruljom, dobio sam skoro duplo jaci zmigavac, original je bio kao neki smoked, iako je staklo smoked dok je ugaseno. Neki dan sam vidio Krapina bmw, i majstor je okrecio kompletne zadnje stope sa zatamnjenim sprejem, ciganluk zesci.
U rikverc sam utrpao led i sada mi osvjetljava iza u mraku sto je jebeno naspram zuckastog slabog original.
Uzeo sam ovaj model s lecom, jer leca jako doprinosi jacem rikvercu i osvjetljavanju iza
Uzeo sam i ovaj HQ model, jebeno je dobro odradjena, ali steta sto nema lecu, cak je i nijansa bijela ona fina cista, doo je prethodna ledica kontaminirana plavom bojom
U stopke sam ubacio prvo crvene ledice i bile su mi super, ali su crkle jer su bile najjeftinije, dok ta slicna serija na skuterima mi traje.
Sad planiram skarabudzit nesto sto jos nisam vidio na tim kolima, a to je produziti stop svjetlo na maglenke posto su u liniji, i kad upalim istovremeno zadnju maglenku i stisnem kocnicu, onda je to za Oskara.
One ledice H8 XHP70 totalno jebu vec dugo vremena, jace maglenke jos nisam vidio, a kad je bilo magle, bio sam glavni jebac mraka i osvjetljavanja bijele crte. Za ostrije zavoje su prejebene jer sam ih podesio da idu jako siroko.
Cesto ih koristim ujutro i predvecer kao pravi stajler u kombinacijo s angel eyes naocalama, i jos sam skarabudzio da svijetle i bocni zmigavci sto F30 serija nema, tako da osim sto sam zestok stajler, stedim i xenon zaruljice, jer purejet filozofija je sveprisutna, odnosno WIN WIN situacija...