Jutros mi dotrčao postman i uručio kinesčetove ledice, ne nisam bio sretan kao što to inače bude kad ti dođe paket, kinesče je to koje nije baš jeftino, istresao sam 38 usd što je ogroman iznos za nešto kinesko.
Na prvi pogled izaziva cvijetanje i leptiriće u stomaku, ali kod mene cvt žgaravicu, pogotovo ako ispušta onaj toksičan miris karakterističan za kinesčetovu robu
Specifikacija je obećavajuća, a mjerenjem na stolu ispada da 1 ledica troši 26W što je super, piše da ima 4800 lumena po žarulji, i bolje svijetli od H4 koju sam gore predstavio.
Kao i uvijek, kinesče samo gleda kako da te zajebe (iako se to već desilo nakon plaćanja, ali postoji mogućnost da bude još gore), zato je poželjno provjeriti njihovu IP68 zaštitu i obavezno je doraditi
Osim što hrđaju, nisu čak ni isti:
Evo kako izglleda ledica H8:
Sljedeći fail su žute gumene brtve žarulje, njih sam morao zamijeniti s ovim smeđim jer su slabo brtvile i žarulja se vrlo lako otpusti:
Nekako sam to sve skarabudžio i posložio za Oskara, tako da ne ulazi prašina u sjenilo.
Međutim problem je što kinesčetova grla nemaju jasno određena ona 3 zubića koja zaključavaju žarulju, pa onda ledice mogu biti okrenute "lijevo-desno" ili "dijagonalno" umjesto "gore-dole".
Uglavnom ima zezanja dok se to uglavi na runneru, i onda mi zasmeta rezervar tako da sam morao izbaciti ledicu za dugo svijetlo
Sad da ne bi modificirao rezervar, pomirio sam se da imam ovo
Prije ledice sam imao xenon, svijetlio je jako dobro, medjutim ova ledica je još jača, bojim se da ce biti prejaka
S obzirom na to da ova ledica vuče 9W manje od xenona, osjetio sam bolje perfomanse motora.