Evo da se javim sa utiscima...
Montirao spuh
Nisam nista dirao nego otisao provozat.Takav sav nepostelan je vec isao bolje nego s nardom.Vrtio je nekih 200-300 okretaja vislje.Start se osjetio da treba podici malo,ali nista previse.Jedino sto je trokirao do skoro 3/4 gasa.
Evo i boje nakon dira:
Sad nakon tih prvih utisaka sam krenuo siromasit donje otklone gasa,pa polako presao sa 48 na 45 ler,sa 40 na 50 klipic i sa w9 na w7 iglu.Glavna dizna je 90 sa prvim zubom igle ili 88 sa drugim zubom,te finese jos moram u nekoj duzoj voznji isprobati.Trokiranja nema nigdje,osim nijanse kad se skroz polako vozim na vrhu gasa.To nisam mogao popeglati,jer onda brljavi na leru,ne spusta okretaje i davi se na nagli pun gas.Isprobano je dosta kombinacija po nekim smjernicama iz voznje.
Rolice sam spustio sa 4.45 na 4.2gr.Vrti nekih 12500-12600 i tu mi djeluje najbolji.Probao sam i 13 soma,tu vristi,ali ipak nejde kao na 12500,bez obzira sto se ne osjeti da prevrtava.
Provjerio i smjesu na punom gasu
Tu je cak 88 i 1.zub w7
Dacerovs je isto probao,pa moze i on dati neki svoj sud.On nije probavao otklone,on samo pun gas przi
Ima tu jos dostelavanja,ali ugrubo je to to.Bilo bi smijesno kad bi rekao da sam midrace postelao do savrsenstva u jedno popodne.U hodu ce se jos dostelavati finese.
Poslano sa mog D5503 koristeći Tapatalk