Ma i ovaj NuAir koji je kakti "kvalitetniji"(možeš mislit) ima čep za ulje s iberlaufom,ulje natočeno koliko treba i to g#vn% od početka pljuje ulje na taj iberlauf i normalno razina pada i moraš stalno nadolijevat,a kompresor cijeli zasran od ulja,vele oni - to je normalno
Meni isto tako pljuvao ulje na taj iberlauf (čak mi je i čep izbivao), na kraju se ispostavilo da je unutra bilo 0,6 litara ulja, a ide 0,15 litara (čini mi se?). A očito je nešto u defektu kad si provjerio tu razinu ulja. Raskopaj ga.
Mozda karike nevaljaju pa nabija kompresiju u karter
Pogledajte ovu brtvu, sktoz je "puna", samo ima mali otvor na vrhu i na dnu, vjerojatno je takva bas zato da na cep/odzracnik nebi pljuvalo jer se vidi na drugoj slici da je cep iza brtve, a ne u prostoru kartera ispred nje.
Mozda je problem kod Tomi_ZG kompresora sto je nekad netko skidao poklopac kartera, unistio brtvu pa ju maknuo, ili je nije dobro vratio pa je upala u karter?
Ne znam, samo dajem ideju, trebalo bi otvorit pa vidit (ako je 100% sigurno da je ulja taman, a ne puno previse)