Stigla zverka (narucio prekjucer preko Ebaya iz Njemacke). Spojio na crijevo unutarnjeg promjera 10mm, direktno na bocu preko 3/8 konektora tako da ce biti dovoljan protok da iskaze performanse.
2005Nm busting torque
1751Nm zatezanje
![](https://i.postimg.cc/pLCq0F3J/20210115-200433.jpg)
Danas bio test na matici prednjeg lancanika (27mm matica na 20mm finom navoju) koju manualno nisam mogao skinut, probao breakerbarom od 70cm i iako nisam upotrijebio svu mogucu snagu, nisam bas bio niti njezan - cisto da se uvjerim da je i na ovom Kawasakiju ista situacija kao i na proslom, breakerbar se uvijao ko da je od plastike, probao i na trzaj sto je ispravnije i isto nista.
Upogonio pistolj, lancanik nisam namjerno uglavio, lancanici, lanac, kotac su se slobodno vrtili pa je pistolju bilo jos teze. napunio kompresor na 8 bara i ugasio ga na sklopku da vidim koliko ce zraka potrosit. Puno manje od sekunde je trebalo da ju pistolj otpusti jer je u kompresoru (50 litreni) sada tlak 7.7 bara sto znaci da sam potrosio 15 litara zraka. Pistolj je to odradio istom lakocom kao i neki dan kad sam ga samo provjerio na kotacu od auta na kojem su serafi stegnuti na 85Nm i koje lagano sa 1/2 racnom odserafim (kad mijenjam kotace: ljeto/zima).
Inace, u praznom hodu dok je pistolj aktiviran, tlak u kompresoru sa 8 na 6 bara (100 litara zraka) padne za 5.5 sekundi sto je preko 1000 litara u minuti, skoro kao sto bi i odrezano crijevo moglo propustat kroz sebe.
ZVIJER!
Tocno kako sam i pretpostavljao: jaki pistolj na jako stegnutu maticu/seraf i ne treba tu neka litraza boce, a kamoli jakki kompresor (moj je bio ugasen dok sam skidao) jer pistolj to odradi u trenu, a ne da druka unedogled i trosi zrak i tek onda mozda odserafi, vazno samo da je tlak na pistolju preko 6 bara i da je crijevo barem 10mm promjera. Ako bi drukao dugo, onda nista osim velike boce kompresora ne pomaze (jer je potreban pritisak koji ne pada puno), a i tada ako pistolj ne odserafi u roku 5-10 sekundi, vjerojatno nece nikad.