Stigla zverka (narucio prekjucer preko Ebaya iz Njemacke). Spojio na crijevo unutarnjeg promjera 10mm, direktno na bocu preko 3/8 konektora tako da ce biti dovoljan protok da iskaze performanse.
2005Nm busting torque
1751Nm zatezanje
Danas bio test na matici prednjeg lancanika (27mm matica na 20mm finom navoju) koju manualno nisam mogao skinut, probao breakerbarom od 70cm i iako nisam upotrijebio svu mogucu snagu, nisam bas bio niti njezan - cisto da se uvjerim da je i na ovom Kawasakiju ista situacija kao i na proslom, breakerbar se uvijao ko da je od plastike, probao i na trzaj sto je ispravnije i isto nista.
Upogonio pistolj, lancanik nisam namjerno uglavio, lancanici, lanac, kotac su se slobodno vrtili pa je pistolju bilo jos teze. napunio kompresor na 8 bara i ugasio ga na sklopku da vidim koliko ce zraka potrosit. Puno manje od sekunde je trebalo da ju pistolj otpusti jer je u kompresoru (50 litreni) sada tlak 7.7 bara sto znaci da sam potrosio 15 litara zraka. Pistolj je to odradio istom lakocom kao i neki dan kad sam ga samo provjerio na kotacu od auta na kojem su serafi stegnuti na 85Nm i koje lagano sa 1/2 racnom odserafim (kad mijenjam kotace: ljeto/zima).
Inace, u praznom hodu dok je pistolj aktiviran, tlak u kompresoru sa 8 na 6 bara (100 litara zraka) padne za 5.5 sekundi sto je preko 1000 litara u minuti, skoro kao sto bi i odrezano crijevo moglo propustat kroz sebe.
ZVIJER!
Tocno kako sam i pretpostavljao: jaki pistolj na jako stegnutu maticu/seraf i ne treba tu neka litraza boce, a kamoli jakki kompresor (moj je bio ugasen dok sam skidao) jer pistolj to odradi u trenu, a ne da druka unedogled i trosi zrak i tek onda mozda odserafi, vazno samo da je tlak na pistolju preko 6 bara i da je crijevo barem 10mm promjera. Ako bi drukao dugo, onda nista osim velike boce kompresora ne pomaze (jer je potreban pritisak koji ne pada puno), a i tada ako pistolj ne odserafi u roku 5-10 sekundi, vjerojatno nece nikad.