Zvonkec, pa ove godine, sezona je do 11 mjeseca barem ovdje posljednjih godina. Ovo za sljedecu gdodinu i pripreme mi nista ne znaci jer ja sam spreman cim dodju nove gume. Makar za ovakvu tripcinu fakat moram ozbiljnije shvatiti brojku 5000km, pa ne smijem dopustiti da me neka sitnica iznenadi. Primjerice kao sto sam otisao sa zadnjom gumom na rezervi...Planiram provjeriti i podmazati rucice kocnica, i vrhove od mikroprekidaca da mi se nisu ubusili u ruckice jer mi ne treba ukljuceni stop putem
Razmisljam da montiram lutku kao suvozaca, s velikim grudima da se mogu i osloniti
, i samo je obucem s cizmama, moto hlacama, i touring jaknom te zimskim rukavicama kad mi to postane suvisno.
To je zapravo jedini dodatak
Na ovim tripovima je centralna opruga najveci problem, nije do remena kako sam mislio. Jer cim sam dosao u grad, sve je ok. Da je remen razvucen, jebavao bi i u startu i na nizim brzinama, opcenito kompletan prijenos.
A na Elystaru i dalje vozam proslogodisnji remen s tvrdjik centralnik i odlicno se ponasa, drzao je okretaje presavrseno po ovim vrucinama.
I kad sam radio velike ture u 1 danu, bas se osjeti da centralna opruga (ljubicasta) popusti, pa sam po suncanom i vrucem danu redovito imao za 5kmh gpsa vecu putnu brzinu na istim okretsjima, i bas se osjeti kako je prijenos u maksimali jer ima onaj specifican zvuk i brujanje.
I moram si srediti ciferslus od kisnjaka kojeg sam u brzini izbacio iz faze.