Rodjak donest cu ti sad za vikend
S Francuskom nisam odusevljen, Italiju prec od Trsta do Torina bokte mazo, a bio bih se prisiljen zadrzati "dugo" u tim zemljama jer su velike, a skupe su, izbit ce svaki euro gdje stignu za nista posebno i nema viseg nivoa ishrane,nabijem im na k**ra* onu plasticnu hranu, i svinjetinu koju uzgoje za 3 mjeseca prepunu vode.
Ozbiljno rzmisljam o Turskoj, "malo" mi je falilo da tripnem kad sam vec bio u Grckoj... preko BiH, Kosova, Makedonije, Bugarske pa u Tursku i onda proc Tursku do juga i sad vec gruntam ako se isplati trajektom na Cipar. Moram provjeriti situaciju s tim otokom s obzirom da ga dijele Grci i Turci pa da ne bi bilo problema. Nabrzaka sam potrazio i ppvratna karta za mene i skuter je 80 dolara od Turske do Cipra sto mi je kul cifra. I na Cipru tenperature idu lako na 50℃ ljeti, a taj mi se extremitet ne prolazi bokte. To je tripcina od nekih 2500km u jednom smjeru. Zanimljivije mi je i napetije nego vec vidjena Europa.
Za 5000km ima da bude veselo, morati cu sa stetoskopom da ispitam lezaje prednjeg kotaca koje nikad nisam mjenjao, ne smije biti zajebancije pa da recimo montiram malossi crvene kocione plocice
Sto ako se klizaci variomata raspadnu, ovo je fakat extremno da sada i ja dobro gruntam i nema zezanja s nekim stvarima
Al dobro, provjeriti cu neke podatke o kilometrazi dijelova,napraviti jebacki tehnicki pregled i ne bi trebalo biti problema
I trebao bi mi dodatni kapacitet za zimske hlace, rukavice, cizmetine jer je Crna Gora u planinama bila mrzla i ljigava u sred ljeta.