Pripreme za Tripcugu su u tijeku. Dakle cilj je jug Albanije. Ovisno o psihofizickom stanju, utrco bi i u Grcku
Ruta je fleksibilna, a mogla bi izgledati ovako: Zg-Plitvicka Jezera-Bihac-Jajce-Sarajevo pa u Crnu Goru na planinu Durmitor sjevernim dijelom ringa ako bude vruce, dalje u Albaniju. Povratak magistralom u HR od njenog kraja u Albanskom gradu Sarande prema Sukosanu pa za Zg. (Magistrala od Rijeke do Sarandea ima oko 700km). Jos proucavam detaljno Crnu Goru i Albaniju, ali pokupio sam dosta iskustava pa cu odvagnuti.
Povecava se i kolicina "nepotrebnih" stvari:
- Uzeo sam mini prvu pomoc
- Mrezu 40x40cm sa 6 kukica Made in France (razlika naspram kineske je enormna, jer kineska s ebaya je neupotrevljiv jer uopce nije elasticna)
- Set za krpanje guma s CO2 ampulama za napuavanje (svaka ampula napumpa 10PSI kako pise, ima ih 3, a u Dechatlonu je 1kom 15kn, plus set za krpanje guma imam)
- 12V punjac, powerbank 10000mAh koji napuni skoro 3 moba, rezervni smartphone s offline kartom
- uzeo sam si i pribor za jelo koji ce mi opcenito dobro doci, to se sklopi pa 2 dijela izgledaju kao kompletan svicarski nozic i stane u ovu crnu futrolu. Makar mi je to suvisno jer cu od BiH pa nadalje extremno ubijat brasno u visem nivou ishrane
- montirao sam nosac za mobitel na retrovizor
Moram jos dodati neke stvari, a da odradim logcinu, napisati cu ovdje:
- svicarski nozic
- led svjetiljku
- sajlu za zakljucavanje, imam OEM koja stoji s donje strane sjedala
...
Od dijelova svijecicu i pumpu goriva posto ovu vozim vec 2.5 godine bez prestanka, prvo je bila na Nrgu pa sam je drpio nakon sto mi je crkla nova novcata pumpa stara 10mj.
Od alata: kljuc za svijecicu, srafciger, zip vezice, izolirka.
Skuter je apsolutno spreman, Runner Purejet 70, hocu si jos samo nadograditi grill na kofer radi odlaganja opreme. Isao bih s Elystarom koji ima vise prostora nego Runner i cak Nexusa sisa ispod sica i medju nogama, ali glup mi je polozaj sjedenja jer doslovno sjedis bez prebacivanja dijela tezine na noge, pa kraljeznica trpi. Runner je po tom pitanju za Oskara. Nrg je mali i prekrut je.