2.3.2019. moj prvi zimski trip, jbg crno nam se pise kad se zimi zestoko tripuje, pa treba iskoristit ovo malo lijepog vremena dok ne dodje pakao.
24-ti veliki trip, nikad jos nisam ostao na cesti, otisao oko 11h, vratio se u 18:30h, aman taman, niti zime, niti mraka. 380km odvalio, preko Jezdovca, Jaske, Karlovca, Duge Rese, Josipdola, Senja, zatim prema Novom Vinodolskom do samog ulaska u opcinu Novi, pa sam se malo popeo u neki zaseok s extremno zestokim nagibom od valjda 20% i zacas sam imao fin pogled... spustio se na magistralu i opet do Senja, pa onda malo do Sv. Juraja, i nazad preko Senja i istom rutom.
Pred Karlovac kod smetlista, proslog ljeta na ovoj ravnici je jedna kurvetina tipkala na mob dok je vozila auto u koloni, i ja sam je poceo preticati, a ona je zahvatila bankinu desnim kotacem, i naglo je refleksno namotala volan u lijevo i umalo me spicila, j#bo joj pas mater, znam da citas tripove s Runnerom!!!
Na Kapeli ima nanosa od obilnog snijega
Znaci ovdje se lozim na maxxxxxx, bas cujem kako se spuse iglicasti lezaji, jer nakon dugotrajnog uspona pod punim gasom nema odmora, slijedi extreman spust aka sjurivanje pod punim gasom
Osvojio Vratnik vise nego prosjecni skuteras lokalni Konzum
Veverica
Ovo je negdje prema Novom Vinodolskom
Senj, plaza
U pozadini se vidi oblacni Kvarner
Sv. Juraj, na samom ulasku iz Senja