Tehnički kutak > Tuning skutera
Peugeot Speedfight 2 100cc - Zacviko - Složen, al imam još pitanja
SlowRider:
--- Citat: 3alfa3 - 06 Listopad, 2008, 12:29:08 ---2. stvara se talog na klipu i glavi pa raste kompresija
--- Kraj citata ---
Evo jeftinog nacina za tuning, bez otvaranja masine ;D
--- Citat: 3alfa3 - 06 Listopad, 2008, 12:29:08 ---Vjerovao ili ne, ali ako je ulje kvalitetno, niti 1% nije premalo, ali to ipak nebi mogao preporuciti.
--- Kraj citata ---
Znaci mozemo zanemariti sto uljna pumpa ne daje isti % ulja O0
--- Citat: vktr - 06 Listopad, 2008, 19:47:38 ---
--- Citat: SlowRider - 06 Listopad, 2008, 09:30:15 ---Dimi jer je malo jaca mjesavina. Inace na 5L benzina stavi 100ml ulja.
--- Kraj citata ---
a sam si mi jučer reko da 3% stavim :toothy12:
--- Kraj citata ---
Od 2.5 do 3, rekao sam ne preko 3%, a ti jesi malo presao... iako bi i onda dimio...
vktr:
a ništa onda, sljedeće tankiranje ide 100ml na 5 litara i u srjedu onda cjeli dan vožnja sa 50kmh
vktr:
Eo odvozio nekih 140 kilometri nakon ugradnje ovoga, i jako čudno reagira na gas...
može dijagnostika po boji svječice?? čudna je i ona, sad je NGK B8HS (bez otpora svječica)
Nit je smeđa nit je crna, suha je i ima neka sranjca po sebi, od čeg je to pak sad
Ima dost praznog hoda gas, jedno centimetar skoro, i onda kad počne lovit lovi onak skroz malo pa onda još mrvicu gasa se guši i onda još mrvicu i okretaji skaču u nebo dalje je sve ful gas... a to se sve događa u razmaku od pol centimetra do centimetar valjda....
Dizna je 86 šarafić za smjesu je 540° u ljevo od kraja a za položaj igle nisam siguran
i danas mi se ovo dogodilo, nakon jedno 20 minuta vožnje na max 50kmh ugasio mi se na 35 kmh, stao sam zakurblo upalio isprve i vozio još sat vremena poslje toga onda mi je dosadilo voženje.... šta je to
Crazy Kuree:
ako su točkice sive bojim se da ti je klip strado tj istopio se na jednom mjestu, al se ne vidi jesul sive nego to ravnim ovijačem probaj skinut sa strana ako teško se skida onda su to tragovi klipa
dhorvat:
--- Citat: vktr - 11 Listopad, 2008, 14:29:12 ---Eo odvozio nekih 140 kilometri nakon ugradnje ovoga, i jako čudno reagira na gas...
može dijagnostika po boji svječice?? čudna je i ona, sad je NGK B8HS (bez otpora svječica)
Nit je smeđa nit je crna, suha je i ima neka sranjca po sebi, od čeg je to pak sad
Ima dost praznog hoda gas, jedno centimetar skoro, i onda kad počne lovit lovi onak skroz malo pa onda još mrvicu gasa se guši i onda još mrvicu i okretaji skaču u nebo dalje je sve ful gas... a to se sve događa u razmaku od pol centimetra do centimetar valjda....
Dizna je 86 šarafić za smjesu je 540° u ljevo od kraja a za položaj igle nisam siguran
i danas mi se ovo dogodilo, nakon jedno 20 minuta vožnje na max 50kmh ugasio mi se na 35 kmh, stao sam zakurblo upalio isprve i vozio još sat vremena poslje toga onda mi je dosadilo voženje.... šta je to
--- Kraj citata ---
Presiromašna smjesa, 100%! Svjećica je sive boje. Pregrijava ti se cilindar i to nije dobro... Stavi 90 diznu i to je to!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju