Tehnički kutak > Tuning skutera

Peugeot Speedfight 2 100cc - Zacviko - Složen, al imam još pitanja

<< < (9/13) > >>

vktr:
One nakupine nečega na svječici su mekane i lako se skidaju na hladno i čini mi se da nije stopljeni klip...
Nije mi jasno zašto bi mi trebala jača dizna kad je sve serijski, al sam svejedno već otprije stavio oglas za devedesetku ako ima ko gurtner orginal, ako nema onda ću uzet delosrto i preraditi....
Sad sam još malo prčkao po fergazeru malo se poboljšalo stanje...

dhorvat:

--- Citat: vktr - 11 Listopad, 2008, 18:35:07 ---One nakupine nečega na svječici su mekane i lako se skidaju na hladno i čini mi se da nije stopljeni klip...
Nije mi jasno zašto bi mi trebala jača dizna kad je sve serijski, al sam svejedno već otprije stavio oglas za devedesetku ako ima ko gurtner orginal, ako nema onda ću uzet delosrto i preraditi....
Sad sam još malo prčkao po fergazeru malo se poboljšalo stanje...

--- Kraj citata ---

Nema veze serijala ili ne... smjesa mora bit dobra. Evo ti primjera:

Ovak kod mene izgleda očišćena svjećica:

A ovako mora izgledat vrh svječice... Meni je crno okolo po rubovima svjećice jer nije ulje baš najbolje :-[

vktr:
A čekaj briješ da je samo do dizne? Jel bi pomoglo da dignem iglu?? I na koju stranu onaj šarafić za smjesu daje više a na koju manje benzina??
Znači meni treba više benzina? A jel moguće da vuče falš zrak(jel bi tak izgledala svječica)? jel moguće da ima neke veze ona sajla za uljnu pumpu kaj sam iskopčo, da ona otavra neki klipić za zrak ili tak neka sam pročito negdjej, ali sad to ne radi pošto sam ju iskopčo?? Jer ful čudno radi motor

igor.sb:
samo dizna

s dizanjem i spustanjem igle nes nista postic to ti je samo na 1/3-3/4 gasa znaci ako je smjesa siromasnija ili bogatija na tim podrucjima gasa

za sarafic za smjesu isto tako...ono za ler i na malim otvorima gasa

probaj s vecom diznom, ocito neki k...je cim ti je i zaribao, il vuce negdje fals il karb nije nastalan 3. nema

Giz:
Ovo nije 100% siromašna smjesa... Kad je siromašna onda se vide nakupine bijele boje te je cijela svječica bijelkasta.
Tebe hebe očigledno pumpa ulja od prije(to si eliminirao) ili sjeban karb (ostalo) pa ti vuče falš zrak po ovome što sam ja tu kod tebe vidio.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju