Tehnički kutak > Tuning skutera

Peugeot Speedfight 2 100cc - Zacviko - Složen, al imam još pitanja

<< < (13/13)

vktr:

--- Citat: charnel - 25 Lipanj, 2009, 17:50:00 ---moze, previse ulja siromasna smjesa

--- Kraj citata ---
kako je od previše ulja siromašna smjesa???

charnel:

--- Citat: vktr - 25 Lipanj, 2009, 18:16:35 ---kako je od previše ulja siromašna smjesa???

--- Kraj citata ---
pa lipo, sta vise ulja stavljas, to je smjesa siromasnija jer je manji udio benzina.

speed__100:
Hmm mislim da nisi u pravu,kako moze zacvikat od velike količine ulja,jedino moze bit problem da ne pali zbog malog udia goriva u smjesi.

doritos:

--- Citat: speed__100 - 25 Lipanj, 2009, 19:22:48 ---Hmm mislim da nisi u pravu,kako moze zacvikat od velike količine ulja,jedino moze bit problem da ne pali zbog malog udia goriva u smjesi.

--- Kraj citata ---
...prije ti zacvika jer ako nema dovoljno ulja nego benzina...na alu kitu bi ti se klip istopio al na gusu ne ...pravilan omjer i caio djaci :laughing7:...

speed__100:
Ma nece mu bit nista od 2% mjesavine u rezervaru i jos sto ubaci uljna pumpa to je taman,siguran si i u ovim toplim danima kada je temperatura zraka visoka ne grije toliko cyl.Ja znam da je u slucaju sf 100 malo sto ubaci uljna pumpa,pogotovo po toplom vremenu i voznjom punim gasom,meni je tako zacvikavo.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju