evo mene opet
danas sam tražio rješenje kak natjerat fucking apriliu da ide
i krenem ja fino od airboxa - otvorim ja a ono na dnu milimetar blata i izvadim filter iz kojeg se mulj cjedi...
cjeli airbox je krpan s ljepilom jer se je razletio dok me je auto pukno
i tražim ja odkud je ulazilo blato unutra i nađem na drugom komadu kod šarafa koji pričvršćuje blatobran pukotinu dost dugačku i mrvicu zijeva
sad jel moguće da zbog toga skuter neide kak treba i sa diznom 64 poslje 50 kmh čuje se da se lagano guši i nejde kak treba
imam par slikica (na prvoj je prvi dio airboxa koji ne pušta nigdje zrak
a na drugoj drugi dio koji sam poljepio i nadam se da će držat donekle dok ne nabavim drugi airbox)... ostavio sam da se sve suši prek noći pa će sutra test bit...
dalje sam se zafrkavo oko prijenosa - remen se diže do kraja, a zadnja polutka ona koja je prema getribi čini mi se da mrvicu felša pa bi to možda mogo bit uzrok vibracijama, al to ću rješavat kasnije... stari remen je dosta duboko u zadnjim polutkama pa sam stavio opet kevlara i on ne upadne tak duboko.... možda je sav moj problem bio airbox
sutra ću vidjet kad testiram to malo... evo par slikica (1.polutke sa serijala remenom, 2.variomat diže remen do kraja, 3.polutke sa kevlarom)
i za kraj jedna onak