stari remen je dosta duboko u zadnjim polutkama pa sam stavio opet kevlara i on ne upadne tak duboko....
Kevlar je dulji i siri pa zato stoji bolje u prijenosu. Ali po slici, moze to i bolje. Trebao bi staviti podlosku na variomat debljine do 0,5mm. Izmedju ventilatora i bolcne ju stavljas (zapravo produljujes bolcnu), ali u tom slucaju trebas i toliko uzu podlosku koja je izmedju kalote variomata i zupcanika na kojem je remen koji tjera vodenu pumpu.
Da imas Multivar2000, umjesto te njegove podloske bi stavio ovu originalnu od piaggia jer je ona uza 0,5mm, a obzirom da imas serijski variomat, trebao bi malo kemijati.
Ako se odlucis na to, racunaj da si malo skratio prijenos (ali ne i krajnju brzinu jer ce vario dizat remen do kraja bez obzira na tu podlosku jer ona nije predebela - barem je tako kod mene na multivaru2000, a imam podlosku od 0,6mm) pa trebas i neznatno teze rolice da bi imao iste okretaje kroz ubrzanje kao sada.
Radi se (u tvom slucaju) o ne prevelikom zahvatu jer i ovako remen dobro stoji, pa mozda ako ne mozes lako nabaviti podloske nema puno smisla da se trudis oko toga