Svaka cast ljudima koji su digli ovaj forum,al neki moderatori su tu cista sramota!!!
Da pocnem lijepo,necu rec nista ruzno preko foruma,jer nezelim bit mudonja tu i glumit nesto,nego ako bude prilike uzivo cu ispljuvat koga imam pa kom krivo kome zao!
Najveca sramota ovog foruma je steef,covjek ima pik na nekim ljudima od samog pocetka i drzi se nekim gospodinom iza moderatorskog imena,dalje,covjek mi svaki put kad se javio u vezi neke progreske na forumu javio se bahato kao i njegov kompanjon grale,ako sam ja na forumu 5 godina to mu ne daje za pravo da se on meni javi,tj obojica da mi se jave "jos jednom ovakav oglas ide ban tjedan dana"i slicne poruke,SRAMOTA.!
da ne duljim....
Nakon svega,ovaj miha,sta sam mu slao dijelove i radi kojig 60 kuna sam ja dobio "oprez na trznici",ma nemam sta rec,vidilo se i samo da nisam na forumu,nit sam dizao postove ni nista,znaci covjeka nema na forumu,i jos mu kazem javi mi se na viber ili me cimni kad ti stigne paket ili ako bude kakvih problema jer nemam preko cega doc na forum ni bit tu,NI TO NIJE NAPRAVIO,reko javi se na fejs isti krc link je na profilu, NI TO NIJE NAPRAVIO!!!! I onda se mene optuzuje da ja nisam poslo dio a dio je poslan + jos neki dijelovi viska sta mi nije trebalo,a gdje je zapelo mene se pita nakon 3 i nesto mjeseca a ne nakon 2-3 dana sta nije paket doso,helou?
Sad se covjek sjeti pitat di je sta je i jos da ja odem na crvenu listu radi pisljivih 60 kuna,iso bi zajebat nekog za 60 kuna??? Pa ljudi dobijaju od mene djelove,dzabe posaljem nekom ako nesto treba a imam viska,a ja bi covjeka iso krast tu za 60 kuna? daj slusajte se