pa i ak pusu karike na sru, ko kaze da na drevu ne pusu
vx krajnja 110 base 105.. razlika je da padnes na guzicu.. za to bas vrijedi dat 5000 kn vise (racunam i kategoriju naravno)
za vxr i base sam reko da su to vec 2 svijeta.. al dobro to je moje osobno iskustvo usporedbe 50tke vxa i sr-a (nisam cito na forumu, nije mi pričo prijateljev bratić i slične fore) nisam reko da base leti niti da uvjek pere 150tku i vx-a samo kazem da je to jaako blizu.. ko kaze da nije tako vara se definitivno
ubiti glupo je bilo uopce zapocet raspravu jer decko prelazi s 50 na nesto vece tako da tu ga podrzavam i razlika ce mu bit velika
ja nisam usao u raspravu niti prepricavam sto je susjed govorio.
kazem da jesu ti 125 bilo 2t ili 4t u rangu neke 50tke s base kitom.
moj sr 125 sa bgm radilicom, bijelim centralnim i 12,5gr valjcicima ide kao base kit, ocekivao bi da sr150 ide jos bolje.
na ljeto swapamo na sr125 cilindar s novim karikama od sr150, auspuh od sp180 i dell 25. pa cemo vidit koji base je brzi
svakako ovo sto je pralas rekao, skuter ce se manje mucit kad je 125.
rasprava je stari ili novi vx
a ako cemo vec o osobnom iskustvu, ja sam s jacim baseom stajao uporede s dvojicom koji su vozili vxr.
znaci nrg power, polini alu, dell 19, yasuni r, multivar ja po ravnici nekih 80kmh stizem vxr braaaaa braaaaap ova dvojica gledaju ne vjeruju prestizem ih sa 90 bacam se ljevo desno oni tromo teturaju izmedu auta ovo ono ja ih podero base bio brzi..
onda drugi slucaj, opet dvojica na vxru, frend na mom sr125 ja na njegovom sportcity.
startaju obojica naglo vxr u startu prvi kasnije sr125 ih podero opet po ravnici nisu imali sanse.
zakljucak znaci vxr u dvoje ide kao base 50tka kad si sam ili odrzavani skuter ide bolje od zapustene serijale.