VX ide solidno,ko dobro slozeni base setup na mina ili pia makini.imao sam i jedno i drugo pa znam šta pričam.Samo sto sa VX-om potrošnja je cca 4l,vozis se ko čovjek i bez zujanja nadrkane 2 t makine,i jos velika tablica sto je po meni najvaznija stvar u cijeloj priči i sama pouzdanost 4t makine koja je sigurno pouzdanija od nadrkane cvaje.
i nisu mi jasni ovi sto prodaju te stare VX-eve po skoro 10 000 kn,skuter star 10+ god jebes mi sve.Aj da su u salon stanju ali ovo je smijurija sa nekim homemade spuhovima,farbani itd.
Ja sam svog VX-a prodao za 12 500 kn,bio je novi model,full swap napravljen(cilndar,getriba,bregasta,dekompresor,novi fazni,nova uljna karika,federi ventila,sve nove brtve itd itd.),servis(remen,rolice,centralni,klizači,ulje i filter),multivar je jos bio gore+rezervna kalota za isti,dobre pirelli evo 21/22 gume,regan+hrpa rezervnih i serijskih dijelova dijelova itd. itd
Ne sjecam se vise ni ja sta je sve bilo gore,ali ima tema na forumu i skuter je bio picikato kod mene i slagan za svoj gušt.
I ne znam uopće kako neko pokraj novog modela moze gledati stari model ako novci nisu problem,računajte da ce te ga i vi jednog dana prodavati a tada mozda bude bio star 15 god pa računajte koliko cete dobiti+sto je meni novi runner daleko ljepsi,vece gume i bolje mi drzi cestu.ali dobro,o ukusima se ne raspravlja tako da sta god uzmes dobro je,samo pazi koliko ces para dati za skuter star 10+ god. i tu uvijek mozes uračunati neplanirane troškove kako to obično bude kod kupnje polovnog.da ne govorim koliko ti jos treba za full swap itd. Ja da sada moram kupovati VX radi A1 kategorije definitivno bi gledao onog koji vec ima napravljen swap ili vxr makinu.naravno da imam provjerene informacije da je sve napravljeno kako treba a ne neka grobina.
Sretno!