Općenito > Generalno o skuterima
Serdarevic vs ostali auspusi
black-rox:
--- Citat: 2TDottore - 26 Rujan, 2008, 18:31:18 ---zato se ja sa 996 nikad ne preseravam jer nema potrebe.Di god dodjem svi japanski r-ovi padnu u drugi plan i izgube se u ljepoti crvenog dukca. :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Ipak je to s ukusom,a ne jeftini japanez s jadnim vilicama hahhahhahahahaha :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9:
stark1:
--- Citat: 2TDottore - 26 Rujan, 2008, 18:25:33 ---
--- Citat: gigo_sf2 - 26 Rujan, 2008, 18:17:00 ---
--- Citat: Crni91 - 26 Rujan, 2008, 18:14:47 ---....ajde bogati sta serete vise....svi tu vozite prdekavce od 50ccm....dobro govori black rox, nikad niste vidili 4T pa ne pricajte nista ako neznate.....a to sta se nemozete pomirit da je serdarevića najbolji u RH to je vasa stvar....ali protiv toga nista nemozete....sad kad meni sjedne vidi cete sta je zvuk...... :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
cek..ti si sad faca sto vozis 125...lol liku..ja da hocu ja mogu voziti r1..pa cemo viditi ko je faca
--- Kraj citata ---
ovo je sad vec postalo razbacivanje sa novcima.ak je neko faca onda sam to ja jer mogu vozit dukca 996 kad hocu a to je ipak visa kategorija nego sminkerska r1. :laughing7:
--- Kraj citata ---
ma R1 sam uzeo samo za primjer
Tomma:
--- Citat: Crni91 - 26 Rujan, 2008, 18:14:47 ---....ajde bogati sta serete vise....svi tu vozite prdekavce od 50ccm....dobro govori black rox, nikad niste vidili 4T pa ne pricajte nista ako neznate.....a to sta se nemozete pomirit da je serdarevića najbolji u RH to je vasa stvar....ali protiv toga nista nemozete....sad kad meni sjedne vidi cete sta je zvuk...... :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
al ima prdeakala koja te pojedu.... :icon_thumright:
2TDottore:
--- Citat: black-rox - 26 Rujan, 2008, 18:34:29 ---
--- Citat: 2TDottore - 26 Rujan, 2008, 18:31:18 ---zato se ja sa 996 nikad ne preseravam jer nema potrebe.Di god dodjem svi japanski r-ovi padnu u drugi plan i izgube se u ljepoti crvenog dukca. :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Ipak je to s ukusom,a ne jeftini japanez s jadnim vilicama hahhahhahahahaha :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9:
--- Kraj citata ---
:icon_thumright: da su samo jadne vilice bilo bi dobro.Ima tolko jadnih stvari na njima pa zato moraju svake godine izbacivat nove modele. :laughing7:
master_o_fight:
--- Citat: black-rox - 26 Rujan, 2008, 18:33:14 ---
--- Citat: master_o_fight - 26 Rujan, 2008, 18:30:36 ---
ali tek iduće sezone i to možda :laughing3: :happy3:
--- Kraj citata ---
Mogu ja sutra ići po njega,ali iskreno ne treba mi dobar mi i sp 180 još neko vrijeme :jerk:
--- Kraj citata ---
ako je sutra iduće sezone :laughing3: :happy3:
i imaš pravo, runner sp 180 i sxv 550 je isto :jerk: :happy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju