Općenito > Generalno o skuterima
Serdarevic vs ostali auspusi
black-rox:
Ja mogu voziti SXV 550 pa sam još veča faca jer R1 je za do kafića da budeš pravi dasa (CAFFE RACER) lol :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9:
andy:
--- Citat: black-rox - 26 Rujan, 2008, 18:27:08 ---Ja mogu voziti SXV 550 pa sam još veča faca jer R1 je za do kafića da budeš pravi dasa (CAFFE RACER) lol :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9:
--- Kraj citata ---
e a to za caffe racere... baš ste jadni s tim.. koji k.... nek se preserava zaboli vas ko i mene... ja budem kad si kupim r1 ;D
master_o_fight:
--- Citat: black-rox - 26 Rujan, 2008, 18:27:08 ---Ja mogu voziti SXV 550 pa sam još veča faca jer R1 je za do kafića da budeš pravi dasa (CAFFE RACER) lol :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9:
--- Kraj citata ---
ali tek iduće sezone i to možda :laughing3: :happy3:
2TDottore:
zato se ja sa 996 nikad ne preseravam jer nema potrebe.Di god dodjem svi japanski r-ovi padnu u drugi plan i izgube se u ljepoti crvenog dukca. :icon_biggrin:
black-rox:
--- Citat: master_o_fight - 26 Rujan, 2008, 18:30:36 ---
ali tek iduće sezone i to možda :laughing3: :happy3:
--- Kraj citata ---
Mogu ja sutra ići po njega,ali iskreno ne treba mi dobar mi i sp 180 još neko vrijeme :jerk:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju