Općenito > Generalno o skuterima
Serdarevic vs ostali auspusi
stark1:
--- Citat: Crni91 - 26 Rujan, 2008, 18:26:24 ---....momak...trenutno ti vozis slabiji motor i pomiri se sa tim....vozis prdekalo....mozda je i moj al je tvoj vece... :laughing7: :laughing7: :laughing7:.....a za r1 ti mogu rec da ga i ja mogu uzet financijski, tj stari me moze financirat za sta god hocu do ranga r1, al nece da ne poginem u 18 godini......kad uzmes javi se.... :toothy3:
--- Kraj citata ---
ako bog da..iduce sezone
black-rox:
--- Citat: master_o_fight - 26 Rujan, 2008, 18:40:07 ---
--- Citat: black-rox - 26 Rujan, 2008, 18:33:14 ---
--- Citat: master_o_fight - 26 Rujan, 2008, 18:30:36 ---
ali tek iduće sezone i to možda :laughing3: :happy3:
--- Kraj citata ---
Mogu ja sutra ići po njega,ali iskreno ne treba mi dobar mi i sp 180 još neko vrijeme :jerk:
--- Kraj citata ---
ako je sutra iduće sezone :laughing3: :happy3:
i imaš pravo, runner sp 180 i sxv 550 je isto :jerk: :happy3:
--- Kraj citata ---
Nisam reko da je isto nego da mi sp 180 dobar,a isto ne može nikako biti,a koji će mi k**ra* sada motor preko zime,to se još razmišljam da uzmem sljedeće ljeto,ali to je još upitno vidit ćemo ipak će sp još malo pa da ide ko kuja pa će mi i to biti dobro :laughing9: :laughing9:
Rossi:
--- Citat: 2TDottore - 26 Rujan, 2008, 18:20:00 ---
--- Citat: Rossi - 26 Rujan, 2008, 17:16:21 ---
--- Citat: 2TDottore - 26 Rujan, 2008, 09:32:10 ---po cijeni pogotovo a i po kvaliteti niko nije konkurentan serdarevicu.ja osobno poznam covjeka i kod mene u garazi su 2 motora sa njegovim auspusima.jedan ima auspuh prve generacije kad su bili obicni triovali a drugi ima ovu zadnju generaciju kad su triovali sa trokutastom kapom ili mozes stavit heksagon kapu..I znam jos dosta ljudi koji imaju njegove auspuhe i za tu cijenu je on bestbuy. :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
cuj ovog...ti ocito nikad nisi drzo u ruci ili vidio ocima Remus....pa kad ovako tvrdis za serdarevica.....zat stfu ..
--- Kraj citata ---
opa neko se naljutio.nebi stavio remusa na motor da mi ga neko da zabadave.od kad je remus imalo konkurentan kod motora.Mozda samo pojedincima kao sto si ti i jos par ljudi koje mozes nabrojit na prste jedne ruke. :laughing11: :laughing6: :laughing7:
--- Kraj citata ---
pa da zato sto je po cijeni nije pristupacan i tesko za nabavit....i zato sto se raji ne daju pare velike za takav auspuh..isti slucaj i sa Yoshimura,Akrapovic ,Micron,Scorpion,Leo vince spuhovima....i ja sam siguran da sam vise r-ova vidio i vozo dosad u zivotu..nego sto si ti vidio na slikama....tako da mi nistan e mozes pricat sto se tice toga....i znam i kako ide i cuje se motor i sa akrapom i yoshimurom i remusom itd. i daleko najbolji zvuk ima remus pa yoshimura,govorim o ta 2 asupuha na cbrki...znaci isti motor...sto se tice motora 1098 je zvjer...jedini koji mu moze parirat donekle je cbrka i suza..govorim o novim motorima znaci 2007-2008 godiste.....tak da ....ne seri mi ti o motorima......ja sam off sa ove teme necu da se prepirem vise :)
2TDottore:
--- Citat: Rossi - 26 Rujan, 2008, 18:47:01 ---
--- Citat: 2TDottore - 26 Rujan, 2008, 18:20:00 ---
--- Citat: Rossi - 26 Rujan, 2008, 17:16:21 ---
--- Citat: 2TDottore - 26 Rujan, 2008, 09:32:10 ---po cijeni pogotovo a i po kvaliteti niko nije konkurentan serdarevicu.ja osobno poznam covjeka i kod mene u garazi su 2 motora sa njegovim auspusima.jedan ima auspuh prve generacije kad su bili obicni triovali a drugi ima ovu zadnju generaciju kad su triovali sa trokutastom kapom ili mozes stavit heksagon kapu..I znam jos dosta ljudi koji imaju njegove auspuhe i za tu cijenu je on bestbuy. :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
cuj ovog...ti ocito nikad nisi drzo u ruci ili vidio ocima Remus....pa kad ovako tvrdis za serdarevica.....zat stfu ..
--- Kraj citata ---
opa neko se naljutio.nebi stavio remusa na motor da mi ga neko da zabadave.od kad je remus imalo konkurentan kod motora.Mozda samo pojedincima kao sto si ti i jos par ljudi koje mozes nabrojit na prste jedne ruke. :laughing11: :laughing6: :laughing7:
--- Kraj citata ---
pa da zato sto je po cijeni nije pristupacan....i zato sto se raji ne daju pare velike za takav auspuh..isti slucaj i sa Yoshimura,Akrapovic ,Micron,Scorpion,Akrapovic spuhovima....i ja sam siguran da sam vise r-ova vidio i vozo dosad u zivotu..nego sto si ti vidio na slikama....tako da mi nistan e mozes pricat sto se tice toga....i znam i kako ide i cuje se motor i sa akrapom i yoshimurom i remusom i daleko najbolji zvuk ima remus pa yoshimura...tak da ....ne seri....ja sam off sa ove teme necu da se prepirem vise :)
--- Kraj citata ---
daj mi samo reci koliko kosta samo top od remusa za npr neki 600rr ili 1000rr.
Rossi:
zavisi koji remus imas ih cijenama od 400 eura pa sve do 1500 eura,1500 za cijeli sistem za top najskuplji ti dodje oko 750eura ....otprilike se dobije izmedju 8-10 hp......dok je npr yoshimura najskuplja oko 750 eura full cijeli sistem..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju