Općenito > Generalno o skuterima

Serdarevic vs ostali auspusi

<< < (25/25)

black-rox:
Evo stigal mi večeras prvi primjerak Serdarević spuha s DB killerom odmah to namontirali i isprobali,šta reć nego da je čovjek zadovoljan sa zvukom,kvalitetom i performansama kaže da mu motor ide bolje,a ja sam ga probal voziti sa serijalom i serdarevićem i stvarno puno bolje ide sa serdarevićem evo par slika na brzinu,sutra ako stignem ću napraviti filmić i još slika :happy8:

2TDottore:

--- Citat: black-rox - 27 Rujan, 2008, 03:09:33 ---Evo stigal mi večeras prvi primjerak Serdarević spuha s DB killerom odmah to namontirali i isprobali,šta reć nego da je čovjek zadovoljan sa zvukom,kvalitetom i performansama kaže da mu motor ide bolje,a ja sam ga probal voziti sa serijalom i serdarevićem i stvarno puno bolje ide sa serdarevićem evo par slika na brzinu,sutra ako stignem ću napraviti filmić i još slika :happy8:

--- Kraj citata ---

takvog ima moj susjed na suzukiju vec vise od godinu dana.Trebao si uzet onog sa heksagon kapom.puno ljepse izgleda makar je i ovaj super. :icon_thumright:

goga100:
jeli ovo runner st 125, ljepo izgleda ali je ljepsi onaj novi s karbonskom kapom ( ima li ko proda kakav sportski spuh za runner 125)

black-rox:

--- Citat: goga100 - 27 Rujan, 2008, 10:21:16 ---jeli ovo runner st 125, ljepo izgleda ali je ljepsi onaj novi s karbonskom kapom ( ima li ko proda kakav sportski spuh za runner 125)

--- Kraj citata ---
To je runner st 200 :icon_thumright:

gun_rider:

--- Citat: Crni91 - 26 Rujan, 2008, 20:34:23 ---...nije...lik je iz dubrovnika.... :toothy12:

--- Kraj citata ---

čekaj, pa šta držiš tuđi motor na slici? :icon_scratch:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju