Općenito > Generalno o skuterima
Serdarevic vs ostali auspusi
black-rox:
Ovaj Miklić racing užas ko gurla od peći lol čista bravarija,šta u ovoj fuckin državi svi žele neku brzu zaradu pa rade spuhove u hr je jedini Serdarević koji može biti pravim auspusima konkurencija,ovo ostalo je sve home-made bravarija :laughing7: :laughing7:
igor.sb:
--- Citat: black-rox - 24 Rujan, 2008, 19:56:51 ---Užas ko gurla od peći lol čista bravarija,šta u ovoj fuckin državi svi žele neku brzu zaradu pa rade spuhove u hr je jedini Serdarević koji može biti pravim auspusima konkurencija,ovo ostalo je sve home-made bravarija :laughing7: :laughing7:
--- Kraj citata ---
jesi ti kad cuo za atd dubravcic :icon_tongue:
black-rox:
--- Citat: igor.sb - 24 Rujan, 2008, 19:59:12 ---
--- Citat: black-rox - 24 Rujan, 2008, 19:56:51 ---Užas ko gurla od peći lol čista bravarija,šta u ovoj fuckin državi svi žele neku brzu zaradu pa rade spuhove u hr je jedini Serdarević koji može biti pravim auspusima konkurencija,ovo ostalo je sve home-made bravarija :laughing7: :laughing7:
--- Kraj citata ---
jesi ti kad cuo za atd dubravcic :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
Jesam neš,ali me ni ne zanima :drunken_smilie:
hac:
a čuj mišljenje je ko šu..pak ,svako ga ima...........meni osobno je spuh bolji po zvuku od serdarovićama, a radi se u radioni koja proizvodi spuhove dugi niz godina
R@kija:
hac daj mi molim te reci kolka je cijena tog spuha za baotina,jel cijela grana ili samo top...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju