Općenito > Generalno o skuterima
Serdarevic vs ostali auspusi
stark1:
--- Citat: Crni91 - 26 Rujan, 2008, 18:14:47 ---....ajde bogati sta serete vise....svi tu vozite prdekavce od 50ccm....dobro govori black rox, nikad niste vidili 4T pa ne pricajte nista ako neznate.....a to sta se nemozete pomirit da je serdarevića najbolji u RH to je vasa stvar....ali protiv toga nista nemozete....sad kad meni sjedne vidi cete sta je zvuk...... :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
cek..ti si sad faca sto vozis 125...lol liku..ja da hocu ja mogu voziti r1..pa cemo viditi ko je faca
2TDottore:
--- Citat: Rossi - 26 Rujan, 2008, 17:16:21 ---
--- Citat: 2TDottore - 26 Rujan, 2008, 09:32:10 ---po cijeni pogotovo a i po kvaliteti niko nije konkurentan serdarevicu.ja osobno poznam covjeka i kod mene u garazi su 2 motora sa njegovim auspusima.jedan ima auspuh prve generacije kad su bili obicni triovali a drugi ima ovu zadnju generaciju kad su triovali sa trokutastom kapom ili mozes stavit heksagon kapu..I znam jos dosta ljudi koji imaju njegove auspuhe i za tu cijenu je on bestbuy. :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
cuj ovog...ti ocito nikad nisi drzo u ruci ili vidio ocima Remus....pa kad ovako tvrdis za serdarevica.....zat stfu ..
--- Kraj citata ---
opa neko se naljutio.nebi stavio remusa na motor da mi ga neko da zabadave.od kad je remus imalo konkurentan kod motora.Mozda samo pojedincima kao sto si ti i jos par ljudi koje mozes nabrojit na prste jedne ruke. :laughing11: :laughing6: :laughing7:
master_o_fight:
--- Citat: Crni91 - 26 Rujan, 2008, 18:14:47 ---....ajde bogati sta serete vise....svi tu vozite prdekavce od 50ccm....dobro govori black rox, nikad niste vidili 4T pa ne pricajte nista ako neznate.....a to sta se nemozete pomirit da je serdarevića najbolji u RH to je vasa stvar....ali protiv toga nista nemozete....sad kad meni sjedne vidi cete sta je zvuk...... :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
LOOOOOOOOOOOOOOOL :happy3:
2TDottore:
--- Citat: gigo_sf2 - 26 Rujan, 2008, 18:17:00 ---
--- Kraj citata ---
cek..ti si sad faca sto vozis 125...lol liku..ja da hocu ja mogu voziti r1..pa cemo viditi ko je faca
--- Kraj citata ---
ovo je sad vec postalo razbacivanje sa novcima.ak je neko faca onda sam to ja jer mogu vozit dukca 996 kad hocu a to je ipak visa kategorija nego sminkerska r1. :laughing7:
Crni91:
....momak...trenutno ti vozis slabiji motor i pomiri se sa tim....vozis prdekalo....mozda je i moj al je tvoj vece... :laughing7: :laughing7: :laughing7:.....a za r1 ti mogu rec da ga i ja mogu uzet financijski, tj stari me moze financirat za sta god hocu do ranga r1, al nece da ne poginem u 18 godini......kad uzmes javi se.... :toothy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju