Općenito > Generalno o skuterima
Serdarevic vs ostali auspusi
black-rox:
--- Citat: goga100 - 26 Rujan, 2008, 11:08:57 ---ja isto mislim stavlja na svog runnera serdarevica ali su mi sada rekli da mi tako otvoren spuh moze sjeba motor,, jeli istina, kolika je cijena i jeli se dobije grana s njim
--- Kraj citata ---
Nemoj staviti niš pusti serijalu jer će ti otvoreni spuh razjebat cijeli motor ili možeš staviti kucelja sa predkomorom pa će full biti zatvoren,ali će scoot ići ko neki 50ccm :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9:
Rossi:
--- Citat: 2TDottore - 26 Rujan, 2008, 09:32:10 ---po cijeni pogotovo a i po kvaliteti niko nije konkurentan serdarevicu.ja osobno poznam covjeka i kod mene u garazi su 2 motora sa njegovim auspusima.jedan ima auspuh prve generacije kad su bili obicni triovali a drugi ima ovu zadnju generaciju kad su triovali sa trokutastom kapom ili mozes stavit heksagon kapu..I znam jos dosta ljudi koji imaju njegove auspuhe i za tu cijenu je on bestbuy. :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
cuj ovog...ti ocito nikad nisi drzo u ruci ili vidio ocima Remus....pa kad ovako tvrdis za serdarevica.....zat stfu ..
Rossi:
--- Citat: gigo_sf2 - 26 Rujan, 2008, 13:01:49 ---al mi ovaj umisljeni tuner sa ovim glupim serdarevicem pici na k**ra*..dosadan si
--- Kraj citata ---
potpis :icon_thumright:
black-rox:
Ovu temu treba lockat neda mi se natezat tu s dječicom ja sam svoje rekal,od svih auspuha meni je na prvom mjestu akrapovic,a za ove tandrkalice od skutera serdarevic :hello:
Crni91:
....ajde bogati sta serete vise....svi tu vozite prdekavce od 50ccm....dobro govori black rox, nikad niste vidili 4T pa ne pricajte nista ako neznate.....a to sta se nemozete pomirit da je serdarevića najbolji u RH to je vasa stvar....ali protiv toga nista nemozete....sad kad meni sjedne vidi cete sta je zvuk...... :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju