Kasnim s povratnom informacijom.
Pa da skratim muke nakon sto sam spusio 300kn u trazenju pravog crijeva za benzin. Dakle kome trebaju visokokvalitetna crijeva s visokim udijelom silikona, i bitno je da su prozirna, ova su best buy koja sam nasao i isprobao. Ovo drzi i bez obujmica jer doslovno grizu izvod za gorivo, ulje, odzracivanje kocnica...
se na ponudu od RMS-a koja se skameni nakon 2 tjedna, uz to jos i smanji, mogli bi promijeniti deklaraciju u crijevo za vodu.
U ponudi imate 3 dimenzije, a pokrivaju vecinu skutera sa sljedecom ponudom:
1 dimenzija 2,4x4,8mm (crijevo od uljne pumpe do karburatora, ono tanko crijevo kojem je unutrasnji promjer 2.4mm)
2 dimenzija 3,2x5,3mm (crijevo koje se koristi od vakum ventila do vakuma karburatora, unutrasnji promjer 3.2mm)
3 dimenzija 4,8x8mm (crijevo koje se koristi za dovod benzina, od rezervara do pumpe goriva, od izlaza pumpe goriva ili vakumskog ventila do karburatora)
Imaju u ponudi jos neka malo jeftinija, ali to me ne interesira, ovo sam nasao u jednom skuteru i to je prava stvar.
To sam kupio u trgovini AG MOTO (Rijeka), cijena po metru je 20kn, prodavac je iskusan i korektan, salje i postom - 30kn dostava.
Upravo ovako izgleda: