Ostalo > Svijet računala i mobitela
S6 edge ili iphone 6plus
firkefica:
--- Citat: Jelly312 - 03 Rujan, 2015, 16:51:05 ---Jednostavno, ako imas para i nije ti zao kupi si iPhone, ako nemas para na bacanje i oces sto bolje za to sta imas uzmi si Samsung...
--- Kraj citata ---
tako je! iphonu placas samo ime... a kvaliteta koma
zvonkec92:
jabuka ima najružniji os na svijetu i samo zbog toga ga mrzim i odvratan mi je.. ja više volim da imam opciju da si sam mjenjam izgled ikona u meniju, prozirnost ikona, prozirnost notifikejšn bara, font svih slova boju svih slova itd... to je mobitel za mene.. a ove jednostavne operacije može obavljati i najslabiji dual core mob sa 1gb rama. meni važne aplikacije su opera mini, photobucket, njuškalo, ebay i viber. po meni najbolji android imaju Asusi sve ostalo je žali bože...
JosipMarijanovic:
--- Citat: firkefica - 03 Rujan, 2015, 17:01:21 ---
--- Citat: Jelly312 - 03 Rujan, 2015, 16:51:05 ---Jednostavno, ako imas para i nije ti zao kupi si iPhone, ako nemas para na bacanje i oces sto bolje za to sta imas uzmi si Samsung...
--- Kraj citata ---
tako je! iphonu placas samo ime... a kvaliteta koma
--- Kraj citata ---
Kvaliteta cega je koma? Sto je na iphoneu lose kvalitete izrade? Imaju isti standard za izradu iphonea i macbook pro-a. Jesi kad primio u ruku macbook pro i bilo koji laptop bez obzira na cijenu? Neki najjaci dell ili alienware? Meni je i da su ovi drugi 500 x bolji draze primiti mac kojem nece skripati plastike prilikom dodira hahahahaha.to mi je najjace kod tih skupih pc laptopa. Platis ga 20 000kn a on skripi ko kineski poluproizvod. I neki ovdje skupi spominjani mobiteli su takvi. Nekak su plasticni i skripaju. Dapace kod mobitela za 500kn to nije problem ali dati 3000km+ za android mobitel koji na prvi dodir cvili kao kineska lutkica je smijesno. A jos je smjesnije da ima kineskih androida koji imaju bolje performanse od 3x skupljih brandiranih android poluproizvoda.
Jednom kad svi vi shvatite da otvoreni sustavi nisu dobri bit ce vam svima lakse. Nikad se nece sustav moci prilagoditi 150.000 razlicith kombinacija hardwarea. I uvijek ce oni cjenovno manji biti promasaj. Isto kao i jeftini pc. Meni prvi Imac iz 2002 god znaci uređaj star 13 god sad radi brze nego curin laptop iz 2008. Hahaha za plakati? Imac ima od tad isti sustav bez reinstalacije. Sav hardware orginalne ugrade. Ima 768MHz proces u odnosu na 1.8GHz dual core iz laptopa. Rama ima 128MB. I brze i lijepse vrti filmove. Ko jos danas koristi pc koji je toliko star i da ima orginalnu ugradnju dijelova u sebi? Nisu njihovi proizvodi samo ime. ( da se razumijemo, nevolim ipad,iphone,iwatch, apple tv) ali volim njihovu kvalitetu izrade koju su po meni dokazali meni u 13 godina puno puta pogotovo sa mehanizmom stolne lampe. Koji nakon 13 godina, micanja i zakretanja ekrana i dalje drzi ekran tamo di ga ostavis.
iMac je kostao 2002 kao i srednja klasa pc-a po performansama.
Zapravo mi je to jedini komad elektronike uz Bang & Olufsen televizor koji radi toliki niz godina.
Sve ostalo je vec tri put mjenjano.
Zato Apple ima veliki + ispred svih za kvalitetu. :headbang:
Josip-98:
Ako ti je do sminke i imas novce kupi iphone, s6 edge ako stvarno tribas sve te aplikacije i sluzis se s njima svakodnevno. Koje su ovo price za iphone, svako kupi sta moze. Ja osobno ne iskoristavan ni i od iphone 6 kojeg iman i sta ja nisan triba kupit taj mobitel. Samo mi je malo za sta san kupia 64 gb, to se nece napunit nikad, a pitalo je vise kn. Ma nema veze jednon se zivi :icon_biggrin: :icon_biggrin:
Za kraj sminka, gluma iphone (balkanska spika i savjet )
zvonkec92:
e i gadi mi se kod ajfona kaj nema tipku "nazad" glupost na kubik..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju