Ostalo > Svijet računala i mobitela

S6 edge ili iphone 6plus

<< < (3/11) > >>

Tadr3:
Kako mozete dat 5000-7000kn za ime. postoji toliko kvalitetnijih i jeftinijih mobitela

Corector:
Uvijek je neki u nečemu bolji, kako kome, vidi koji po tebi više daje. Ili uzima kao meni npr.
Recimo ja ne volim apple jer su me već 2 puta prijavili policiji zbog prebrze vožnje u gradu dok sam imao upaljen gps i aplikaciju (ograničenje 30, a ja 45kmh sa skuterom).
Otkako imam android tu se uvijek mogu dogovoriti, samo im uplatim nešto para preko paypala i oni šute. :headbang:

Tomi_ZG:

--- Citat: Tadr3 - 03 Rujan, 2015, 09:40:57 ---Kako mozete dat 5000-7000kn za ime. postoji toliko kvalitetnijih i jeftinijih mobitela

--- Kraj citata ---
Čisto sumnjam da na ovom forumu sve vrvi od ljudi koji imaju za pljunut soma eura u kešu za mob,većina nema ni pola od tog iznosa.

Sent from my praćeni profil

firkefica:

--- Citat: Tomi_ZG - 03 Rujan, 2015, 10:10:40 ---
--- Citat: Tadr3 - 03 Rujan, 2015, 09:40:57 ---Kako mozete dat 5000-7000kn za ime. postoji toliko kvalitetnijih i jeftinijih mobitela

--- Kraj citata ---
Čisto sumnjam da na ovom forumu sve vrvi od ljudi koji imaju za pljunut soma eura u kešu za mob,većina nema ni pola od tog iznosa.

Sent from my praćeni profil

--- Kraj citata ---
a neki mogu... ja sam note 4 kupio za 2800 kuna

Jelly312:
Jednostavno, ako imas para i nije ti zao kupi si iPhone, ako nemas para na bacanje i oces sto bolje za to sta imas uzmi si Samsung...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju