Ostalo > Svijet računala i mobitela
S6 edge ili iphone 6plus
KMet:
Zanima me vase misljenje izmedu ova dva mobitela? ne mogu se odlucit nikako,za iphone znam da je vrhunski mobitel koji nema sanse da ce se negdje srusit,a opet s6 edge hvale i tu je osmojezgreni procesor :dontknow: :dontknow:
avr freak:
ja sam uvijek za ip zato jer sam ga imao a i nikakvih problema s njima do sad nisam imal koji god da je bio u pitanju. Itunes je jako dobra stvar. Sucelje jako dobro i sve rijeseno do detalja. Na Androidu imas vise slobode Sve je na tebi, koji ti se vise svida toga si uzmi a ovo koliko cega ima sta ce ti? Imas mail, poruke, pozive i to je to. Ako trebas za ugrice igrati rade si racunalo uzmi ;D viber, wap i te aplikacije moze vec svaki mobitel primiti :icon_thumright:
To je samo moje mišljenje, da nebi bilo zabune da pljujem po necemu i tome slicno.
Josip-98:
Ja san dosta dugo bia na androidu i sad kad san prisa na iphone pa to je nesto neopisivo, ja predlazen iphone a samo neznan zasto bas plus pa ja jedva sa 4.7 raspolazen
firkefica:
po meni bi bilo bolje s6... procesor na iphonu 6plus je ocajan... i zbog itunesa se mozes spojit samo na komp7lap s njima... i bluetooth takoder... frend ima 6plus nepunih pola godine i mobitel ga izdaje, kamera titra, zaustavljanje programa itd... dok je samsung prica zas sebe... imao sam s2 preko tri godine i odlucio sam se ponovit s note 4... u bilo kojem pogledu android po meni je bolji
lp :hello:
wark:
iphone za mene dosta bolji
al opet je na tebi hehe :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju