Ostalo > Svijet računala i mobitela

S6 edge ili iphone 6plus

<< < (11/11)

balki:
Od novijih LG-a neces pogrijesiti sa Flex2 koji koristim ili G4 koji sam koristio. S oba vrlo zadovoljan ali mi Flex2 bolje lezi, lakse se nosi po dzepovima radi zakrivljenosti i jos par sitnica dok mi sa G4 nedostaje kamera.

suni:
Ili uzmete za 2500kn meizu mx5 i imate najbolji mobitel na svijetu mada necete nikad zatrebat njegov octa core procesor

igor.sb:

--- Citat: suni - 20 Listopad, 2015, 23:27:20 ---Ili uzmete za 2500kn meizu mx5 i imate najbolji mobitel na svijetu mada necete nikad zatrebat njegov octa core procesor

--- Kraj citata ---
tako sta ne postoji, niti ce ikad postojati  :binkybaby: :binkybaby:

--- Citat: Pulss - 20 Listopad, 2015, 19:24:41 ---Znaci definitivno se isplati uzet G4, tj izdvojit vise ? Ja san cilo vrime mislia da nije neka velika razlika.

--- Kraj citata ---

ma nemam pojma, jel se isplati il ne, samo kazem ako imas lutfa i ako ne treba nesto previse izdvojiti uzmi g4
nikad nece biti neke prevelike razlike između predhodnih serija, isto se desilo i sa g3 u odnosu na g2, najveca razlika je bio QHD ekran, na istu velicinu bateriju, jebes bolji ekran za koji je pitanje da li ces uspjeti vidjet razliku, kad je baterija ostala ista i autonomija pa pa prema dole, da se razumijemo, nisu to slabe baterije pricamo o 3000mAh, danas vecina flagshipova imaju manju nego sto su spomenuti lgijevi imali prije vise od godinu tj prije vise od dvije godine

Tomi_ZG:
Ovisi di ćeš kupovat,u dućanu znam da je razlika g3 - g4 1000+kn,za ostalo pogledaj njuškalo.

Ak se odlučiš za g3,pošto dolaze hladnija vremena barem curi neće bit zima za ruke  ;D

suni:
Igor.sb mislio sam trenutno najjaci mobitel na trzistu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju