Ostalo > Svijet računala i mobitela

S6 edge ili iphone 6plus

<< < (5/11) > >>

JosipMarijanovic:

--- Citat: zvonkec92 - 03 Rujan, 2015, 19:24:52 ---e i gadi mi se kod ajfona kaj nema tipku "nazad"   glupost na kubik..

--- Kraj citata ---

+1

Na svim mobitelima mi je glupo kad nemaju tri tipke posebno napravljene od ekrana nego se pojavljuju i micu na ekranu kao sto je na Lumia 630 a ima crni okvir oko mobitela di su mogli napraviti kao i na 520 modelu tipke na touch odvojeno

STAGE 6:
Ni s jednim od ova dva mobitela neces pogrijesit oba dva su vrhunski uređaji i odlicno odrađuju svoje zadatke , ja osobno imam iphone 6 i imao sam i prethodnike i vise sam nego zadovoljan tim uređajima nedavno sam imao priliku koristit samsung s6 umjeso iphona i mogu  rec da iphon nemoze nista zamjenit , puno je stabilniji od samsunga i brzi i jako jednostavniji sve ti je na dohvat ruke dok u samsung za neke stvari ipak treba malo vise pritiskat samsung se pokazao bolji s baterijom .
Uglavnom koristio sam taj s6 10 dana i jedva cekao da vratim iphon .
Nije da ovdje hvalim iphon nego je ovo moje osobno iskustvo !!
Nadam se da sam pomogao :)

KMet:
Ipak sam kupio S6.  ;D Zadovoljan sam s njim,sve je glatko i brzo a ni jedna aplikacija mi se nije srusila. A osjecaj u ruci kad drzis iphone 6 je bar meni ko komad plastike  ::) Da se razumijemo vrhunski je to mobitel,al je preeskup za ono sto nudi,jbte ove senzore i gasenje i paljenje tv-a i toga sto ima samsung ce iphone imat za 5godina, a do tad ce samsung vjerovatno kosit travu i cijepat ti drva.

zrakoplovac:

--- Citat: KMet - 04 Rujan, 2015, 17:48:54 ---Ipak sam kupio S6.  ;D Zadovoljan sam s njim,sve je glatko i brzo a ni jedna aplikacija mi se nije srusila. A osjecaj u ruci kad drzis iphone 6 je bar meni ko komad plastike ::) Da se razumijemo vrhunski je to mobitel,al je preeskup za ono sto nudi,jbte ove senzore i gasenje i paljenje tv-a i toga sto ima samsung ce iphone imat za 5godina, a do tad ce samsung vjerovatno kosit travu i cijepat ti drva.

--- Kraj citata ---
svašta ću čut... s futrolom možda je ko komad plastike  :)
čak je i solidan s6, najbliži samsung iphoneu do sad po dizajnu, sučelju i td.  ::)

KMet:
Ne znam, dojam mi je takav isto ko ajfon 5c,prije bi uzeo 5s nego 6icu.A sto se s6ice tiče po meni definitivno najbolji android,imao sam svakakvih i bar jednom ce mu se srusit aplikacija ili ce negdi zastekat a ovaj stvarno besprijekorno leti  :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju