pitali me moji di je tema...pa evo stavljam...
uglavnom...frednu se pokvaria motor...pa sam ga vuka...iz gazenice do bilog briga...drza mi se za spojler...i super je islo
al kad smo stigli...ja ga ostavia...i krenia...i odjednom mi se motor samo ugasia...i pocea kociti...uglavnom...zariba je jer se pregrija...od napora...
i dino, toni, i ja smo to popravljali...pa sam se htio pohvaliti kako sam i ja vidia unutrasnjost svog motora...i kad sve to vidis...fakat nije ni tolko komplicirano...
uglavnom...ovim putem jos jednom zahvala frndu dinu koj mi je zamjenia klip i cilindar...dino je zapravo sve radia...ja sam stajao i pomaga...kad je trebalo...ipak...ja se ne kuzim...a on ima iskustva...bar malo (inace...ako vidite neke motore po zadru koji imaju smao jednu vidu da im drzi auspuh a trebale bi dvije...znajte da je dino radio
) a toni je dosa posli posla...donia onu brtvu malu kartonsku koje ide izmedu bloka i cilindra...
uglavnom..klip je strava zariba...looool...bilo je fora...
frend kojeg sam vuka mi je dao svoj cilindar jer on ima 2...tako da eto...nakraju je sve dobro ispalo...
evo par slikica...
raskopali smo sve sta se da raskopati xD
skinuli klip...jedva...kolko je bia zagoria
zao mi je klipa...nista nije skrivia...sluzia me besprjekorno...i tako mu vracam
novi klip (tj stari...od frenda)
na mjestu...(bilo bi fora sad upaliti motor...tj...probati uplaiti...da vidis sta bi od klipa ostalo xD
i napokon ponovo u voznom stanju...
hehehe
sve u svemu...hvala i liku koj mi je posudio cilindar dok ne kupim ja novi kit...necu spominjati ime...jer to je faca kojeg sam vuka
nek se sam javi ako oce