kureee ne mozes ovdje takve cijene stavljat postavi na market gdje se jave oni sto nemaju blage nista ovo makar znaju nekog iz hr pa pitaju vako nako
de mi link
evo vam primjeri majstora bosanski
On je meni zamijenio osovinu na zadnjem tocku(100E),i kad je zavrsio motor mi je dotjerao drug od njega,i sad se cuje kad se vozi nesh pisti(ja mislim kao i mnogi ovdje da su lezajevi)a on kaze da masina nije na svom mjestu pa zato se to cuje(trazi 150KM)da to napravi,i otisao diftung na glavi motora(bar on tako kaze) i za to trazi 100KM.Najveci problem je sto je on jedini majstor u gradu,i jos nesto vazno za njega,ako ti je on pravio motor budi siguran da dolazis mu ponovo za najmanje 1 mjesec.
slazem se sa tobom kod mene je bio otiso jedan semering , akumulator,remen i falio jedan dio sto bude kod alnasera taj dio okrece i upali skuter tip mi uzeo 245km.Hajdi nema veze stvarno je skuter lijepo isao poslije nekih 100km poceo brujat ko prije kad su lezajevi otisli napravio je on to meni za 80 km , poslije nekih 200km ,klip se pregrijo i karika pukla klip isparala opet 75 km da napravi ipotjeram skuter kuci parkiram da upalim nece ni da cuje ko kad je klip otiso isto ja njemu motor napravi on meni nisam htjeo ni platit skuter kuci ofarbam malo sredim i prodam a ovo u vezi sa klipom bas mi je bio stavio novi sigurno je nasao neki kod sebe.A drug semering nov 8 km .nevozi njemu ima moj drug vuko u u gradacac nekom pa cu se raspitat i javim ti poz