SAMO FRANCUZ DA DAKru te j#bo pa moja vecna kola imaju milijin km,a samo sam 400 hiljada odradio ja s tdi motorom, i dalje brasnarim ko nikad prije, slajdram, izvrtim do kraja,bas ih hocu satrat u zadnjih par godina, gazim na ladno. A izraz lica kad danas sjednem u ta kola nakon bmwa i audija mi je i dalje s bolesnim smjeskom jer imam chipove, prekidace za mod kosmoske brzine, a drzi cestu djibre s continentalom ne mozes ga izbacit
Koliko sam puta vukao prikolicu i cepao masinu i jos pobrao kaznu na Slavonskoj jer sam se rejsao s presretacem a vukao prikolicu
I drotovi te nikad nece zaustavit, jadnika u vecnim kolika se ne dira, eventualno presretac jer kamera cuda radi, i poneki radar. I mozes dozivjeti da ti pezo 308 izleti u rizolski otok jer misli da ce prpc zavoj i tako to ima dogodovstina koje se nikad vise nece ponovit
I kedini kvar mi je bio tokiceva kinescet rolna natezac kanalnog remena, osusio se lezaj, pregijao i istopio plasticnu rolnu. I to smo zamjenili na sred ceste i gas.
A bokte koji enormnnu averziji imam prema francuzima. Da vozim auto 3000km godisnje mozda bi i uzei tu zajebanciju i pricao okolo kak je dobar, je udoban je.