Uskoro će točno 9 godina kako sam kupio svoj prvi Dragster, i sjećam se da je tad na ovom forumu bilo brdo tema i projekata 50-70cc 2t. Već duže vrijeme nijedan jedini projekt, pri tom ne računam servise i kad netko zapne negdje, pa traži pomoć. Kad sam prodao zadnji 70cc Dragster, rekao sam si da nikad više neću kupiti nešto manje od BB-a, jer se jednostavno ne isplati, i nemoguće je vratiti uložene novce, čak i ako ne računate svoj rad kao ja, znači samo uloženo.
Moj bijeli Drasgster stoji odjavljen u garaži već 2 godine, i definitivno bi ga prodao u neke dobre ruke za realnu svotu, ali šta je realno? Možda 1000 e manje od uloženog, a tu cifru nema šanse da dobijem, a i uz sve to treba uzeti u obzir odgovaranje na bezbroj glupih pitanja od klinaca koji nemaju tu lovu. Ovdje, malo južnije je situacija otpilike ovakva, klinci polažu kategoriju, i doslovno iz pelena idu na nešto sa brzinama. Ili možda najbolji primjer prijatelja koji je htio sinu kupiti nešto tipa SP 180, i mali se na kraju odluči za e bicikl od 4500 e

Kad završim Typhoon 125 ići će u oglas za otprilike koliko je i uloženo, iako sam od početka svjestan da se neće prodati, ali mi je užitak raditi na njima, pa sam bio spreman na sve. I ta prodaja ne ide u smjeru vraćanja love, nego sam pikirao nešto drugo za sljedeći projekt, opet BB.
Tako da se sa obojicom slažem, današnji klinci su u drugom filmu, i to je to. Ali što se BB-a tiče, oni ne umiru, rade se novi blokovi, novi racing cilindri, auspusi, ali za te igrarije treba malo više love, kao i za te skutere. Nedavno su dva Dragstera 180cc 2t u Nizozemskoj oglašena za 6500 e.