Jel vi te xiaomi preko alija narucujete ili? Kako s carinom?
Koji je trenutno najbolji model od xiaomi
ukratko
jedino od ali express ducana mi global store i hong kong gold way imaju opciju DHL free tax, znaci telefone iz kine salju u uk, prepakiraju i iz uk dalje salju dhlom nama, to je provjereno i vec godinama tako ide bez carine/pdva
honorbuy ima skladiste u italiji, i tu logicno nema pdva
gearbest uz opciju slanja priority line ima semu nesto kao i gore spomenuti sa ali expresa, iz kine salju za njemacku, prepakira se i dalje nama bez pdva
kom je bitna garancija, nek kupuje kod nas, osobno mi nije bina, jer prije cu prodat il razbit neg da krepa, al dobro to sam ja
sto se tice najboljeg trenutno je mi9, al osobno dajem prednost mi9t pro jer ima bolju bateriju
do neki dan je bila akcija na mi9 u sancata domenici isao je za 2400, ko je ugrabio prosao je do jaja
tko se ne pali na to da mora imati zadnji snapdragon, npr mi9t je odlicna opcija, amoled zaslon, ekran bez usranog zuba i jebena baterija, i solidni SD 730
kom treba zadnji snapdragon mi 9t pro je opcija best buy, nesto kao poco kad je izasao
redmi serija je svake godine sve bolja i bolja, za 150$ redmi note 8 je avion za tu lovu, pa cak i nesto skuplji RN8 pro s mediatekom
ugl jednom xiaomi uvijek xiaomi